| Den9vr a întrebat:

Buna ziua! Am 21 de ani aproape 22 și încă sunt virgin,îmi doresc mult sa incep viața sexuală,am avut o groaza de gagici,dar cu niciuna n a fost sa fie sa fac sex,nu înțeleg ce ma împiedică să fac asta, îmi doresc de mult sa fac pasul asta dar mă ține ceva...nu mă consider urat, dau și din limbă cat trebuie...ce pot face?

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ce inseamna o groaza?
La 22 de ani dupa maxim o luna se intampla(chiar mai repede), depinde cat ai vorbit cu acele fete, daca ati flirtat doar 1-2 saptamani e egal cu 0.

| MistarGoGu a răspuns:

Tupeu boss! Dar cu măsură să nu creadă una ca o " hartui "! Tupeu finuț de " Lord " nu de ghiolban cu 4 clase deși am observat prin România ca unele gagici tolerează binișor tupeul de " Bombardier "!

| Kufu95 a răspuns:

Simplu le propui și gata, dacă știi că ele te plac.

| annonimaaaa555 a răspuns:

E normal să te simți așa, iar presiunea poate veni din așteptările tale sau din frica de a nu greși. Încearcă să te relaxezi, să nu te grăbești și să găsești o persoană în care ai încredere și cu care te simți confortabil. Sau poate ești asexual

| Den9vr explică:

Eu asta și vreau, o persoană în care să am încredere, dar nu o găsesc, am dat numai de relații de scurtă durată maxim 1 an
de zile