anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 21 de ani. De curand mi-am gasit o prietena, pana acum fiind singur, fiind prima prietena. Eu sunt o fire foarte calma, serioasa, intelegatoare, iar ea are o fire vulcanica, se enerveaza rapid, are foarte multa energie, etc. Avem aproximativ o luna de cand suntem impreuna, insa nu am avut inca nici o relatie intima. Pana atunci as vrea sa va intreb, cum as putea sa ma apropii mai mult de ea, adica sa ne jucam, palmi, piscaturi, tras de par, as vrea sa nu par stingher facand asta, sau din sila. Imi este ciudat daca pana acum doar ne sarutam sa-i dau o palma sau chestii de genul, pentru ca se vede ca asteapta asta.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Voi cita o persoana celebra inca in viata pentru nenorocul altora:

"Halele maica sfanta daca nu merge retrageti`va urgent din relatie va asteapta si alte cearsafuri sa le strabateti sunteti tineri trece timpul in defavoarea voastra"

Intelegi da? laughing Probabil nu ati avut nici o relatie intima inca din cauza ta.Lasa timiditatea la o parte si atinge`o mai mult, spune`i ca iti doresti sa treci la urmatorul nivel (nu mutatul impreuna )

| UzOm a răspuns (pentru WaterDrop):

Te transformi și tu în această persoană celebră. Se pare că e contagios! SCAPĂ CINE POATE!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru WaterDrop):

laughing multumesc, respect

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru UzOm):

Dar spuneti-mi pe nume va rog frumos

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Frate sex si atat, te pup papa lalalalal

esti la varsta strabaterii cearsafurilor, fetele vulcanice au NEVOIE DE SEX SALBATIC daca nu stai ca seriosul nebuna isi ia zborul in alta parte sari pe ea si rupe patul transforma nuuu in ahhhh uhhhhh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-o jos si daio la buci ca de aia e nervoasa ea te iubeste da nu poate sa faca ea pasul asta, e treaba ta.grabeste-te ca o pierzi. apar lupii.