Ea e foarte sensibila de la natura si mai are si ceva experienta, iar tu ai prestat doar fizic, si nefiind excitat si psihic, organismul ti-a facut figura. Trebuie o anumita tensiune a excitatiei ca sa poti termina si tu, cat de cat onorabil... Dar ai grija ca daca faci asa cateva zile la rand, risti la un moment dat sa cedezi fizic, sa cazi, sau sa iti pierzi cunostinta. Nu exagera, pentru ca de exemplu daca conduci si ti se taie filmul, poti face vreun accident si sa ai pe cineva pe constiinta!
Dacă nu ai „consumat" nimic înainte e cam ciudat. Dar nu imposibil.
Cred totuși că peste o vreme o să vă puteți coordona mai bine senzațiile astfel încât ea să mai întârzie puțin și tu să termini mai repede. E și chestie de „antrenament" uneori, de a ajunge la o potrivire cu partenera.
Acest fenomen care se intampla la tine este din cauza masturbarii excesive pe care o practici.
Dar când te masturbezi termini?
La ce te gândești când te masturbezi?
Daca te gândești la alt ceva decât la ea, atunci asta este cauza.
Nu știu dacă ai si o relație cu aceasta femeie, pentru ca nu ai precizat decât de sex. Ceea ce ma face sa cred ca nu este asa importanta pentru tine relația de alta natura, dacă ea exista.
Dar se pare ca nici din punct de vedere sexual, nu este ceea ce te atrage pe tine de fapt.
Mai exista si posibilitatea sa probezi si ceva mai strâmt. (o fata mai tânăra, cu mai putina "experienta")
Sti cum e:
"E greu sa găsești acul in carul cu fan dar e si mai greu sa BAGI acul in carul cu fan"
I-ai tras-o anal sau vaginal? Daca anal, e bine. Daca i-ai tras-o in vagin, trebuia sa faci si laba. Ceau
Mutubal întreabă: