Ar trebui sa te bucuri ca ai un servici si banii ies. Nici eu n-am gasit o femeie in conditii si am 6 ani mai putini decat tine. Lumea e proasta care zice ca ne gasim jumatatea, la fel bag international ca tine dar ajung acasa in fiecare sfarsit de saptamana. Cateodata zic ca e un cãcat viata asta si as vrea sa mor la 60 dar pana atunci o sa inventeze astia atatea cacarii de o sa traim fericiti putin mai mult, invata sa traiesti ca un cetatean occidental cand vrei sex platesti cand vrei o cina buna platesti, eu am tras pe madular rusoaice, ucrainiene, spanioloaice, romance, poloneze, columbiene si egiptene pentru ca ies mai ieftin asa si nu stau cu griji ca ma inseala partenera. Mai zic ceva un sofer de tir nu e sofer daca nu prinde o femeie la ocazie
Un psiholog (NU psihiatru!) ar putea să ajute.
Nici cu alcoolul nu ar trebui să mia continui să fii prieten - dependența o să-ți ruineze job-ul în primul rând, apoi ceea ce a mai rămas din viață. Și nu ar fi de mirare ca stările accentuate de depresie să fie provocate tot de către acest fals prieten.
Poate nu ar fi rău să încerci să apelezi la o agenție matrimonială. Acum 20 de ani apăruseră ca ciupercile; acum totul a trecut pe „on-line", dar totuși nimic nu e mai bun în acest domeniu ca o „mână" de pețitoare.
Succes, și nu dispera!
Chestia este ca daca ajungi la 40 de ani! si treci peste criza aia a barbatului! inebunesti! sau nu neaparat! esti fericit! daca poti trece peste! daca nu o sa fie foarte greu!
De ce n-ai mai fost in vacante? Nu trebuie sa mergi neaparat cu cineva, poti si singur. E un baiat roman pe YouTube, BackPackYourLife il cheama, a calatorit timp de 1 an, singur, prin Asia de SE, iar acum calatoreste prin America Centrala alaturi de un prieten. La faza cu fetele nu stiu ce sa zic, ai incercat Tinder?
Nu am fost in vacante pentru. ca o vacanta singur e "naspha". Tinder e pentru sex. De ce sa ma complic pe tinder cand e 50 ron pe anuntul. Nu sunt adeptul prostituatelor. Dupa cum am scris mai devreme, am fost o singura data in viata mea la o prostituata dar de la anul am sa schimb asta. Am vrut altceva dar trebuie sa ma multumesc cu ce primesc.
Nu e frumos singur. Am stat la Paris 4 zile la un prieten. Am vizitat cat am putut in cele 4 zile dar sincer nu are nici un farmec. Cand mai prind cate un weekend singur, de obicei caut pe net ce se poate vizita in zona si ma duc la plimbare. Uneori mai prinzi si zile ploioase si esti obligat sa ramai la masina.
Sunt de acord cu tine, ai nevoie de un psiholog! Prin hipnoza nu ai cum să rezolvi ceva. Soluția la tine este comunicarea și ca să comunici ai nevoie de prieteni ceea ce e foarte greu pentru tine neavând un loc stabil.
De ce consideri că ești un ratat? Pur și simplu te-ai axat mai mult pe muncă pentru a face bani și sincer, nu consider ca fiind asta greșit, doar ca ți-ai ales un job care necesită prea multe sacrificii.
Mulți de aici au cont tocmai pentru a-și face prieteni, doar că sunt timizi și nu îndrăznesc să deschidă o conversație.
Și de ce nu mergi în vacanțe? De ce ai ales sa muncești atât? Fiind singur, ce faci cu banii dacă tu nici măcar în vacanțe nu mergi ca să te mai relaxezi?
Nu merg in vacante pentru ca nu am cu cine. Singur nu are nici un farmec, nu ai cu cine sa vorbesti, nu ai cu cine bea o bere seara la terasa. Timpul nu ar fi o problema pentru. ca imi pot aloca timp pentru o vacanta. Asta este motivul pentru care nu am mai fost in vacanta de atata timp.