anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut al doilea contact sexual cu prietenul meu, dupa dezvirginare, dar penetrarea a fost dificila, penisul a fost introdus jumatate.
La inceput a fost mai tandru, dar... la un moment dat a folosit miscari bruste si am simtit o durere puternica, mi-a curs sange, apoi i-am zis sa ne oprim.
Care este cauza penetrarii dificile? Durerile la penetrare nu au mai fost intense. Am folosit lubrifiant.
La urmatorul contact sexual se mai poate intampla sa am astfel de probleme?
Ce trebuie sa fac sa nu mai am astfel de probleme?
Va rog, am nevoie de sfatul vostru.
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Trebuie sa te lubrifiezi mai mult si mai ales sa fie el tandru! Explica-i asta!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lipsa lubrefierii naturale şi preludiul înainte de actul sexual.
Pa, pa.

| eme a răspuns:

Incercati sa va bucurati mai mult de momentele impreuna, nu treceti direct la actiune.Cu cat tu vei fi mai relaxata, cu cat te vei simti mai bine...totul vine de la sine si nu vei mai avea nevoie de lubrifiant. Cerei iubitului tau doar putin mai multa atentie, sau daca nu vrei sa i-o spui, incearca sa o obtii tuwinking...nu iti face probleme, pentru inceput e normal sa fie putin mai greu.Ai grija de tine. pup

| angel_6687 a răspuns:

Asa este la inceput, incet, incet durerea se va combina cu placerea. Dar ar trebui si el sa te inteleaga sa fie mai tandru cu tine...stai linistita pe viitor nu va mai fii asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubire, ori tzaranul ala are p. a prea mare, ori ai tu dilatatie prea mica. Inceputul e greu, sfarsitul e tragic...se lasa cu sange.

| DeneaW a răspuns:

Salutare nu trebuie sa te temi de asa ceva este normal pentru o fata cind este a 2 data dupa asa ceva dar este si mai bine cind actul sexual se face lent cu o virgina cind face brusc asa ceva e si normal ca sa fie mult singe dupa al 5 ac sexual nu vei mai avea asa probleme dar cel mai bine sa faci si un drum la ginecolog. succes