E clar are o dereglare hormonala... aparitia petelor maronii pe chilot nu este un semn a unei posibile sarcini. dupa cum spui i-a venit ciclul la o saptamna dupa terminarea menstruatiei este logic ca nu e gravida, doar daca ati intretinut din nou relatii sexuale neprotejate dupa terminarea celei de a 2a perioada a menstruatiei.dar un lucru e cert petele nu au legatura cu sarcina...un sfat: daca ti la ea du-o la un ginecolog pentru un control acestea va rezolva toate problemele.bafta
Si eu am fost in situatia asta.E de la postinor, e o dereglare. Puteti face un test ca sa fiti siguri si puteti face si un control ginecologic.Mie postinorul ft tare mi-a dereglat ciclul, bafta:*
Siiigur nu e insarcinaaaata nu-ti fie nici o frica! dar ia un test de sarcina totusi... sa fi sigur plzzzzzz fundita!
Trebuie sa contacteze un doctor ginecolog casa fiti siguri sau sa cumperi de la farmacie test de sarcina
Deca i-a venit ciclul nu poate fi insarcinata...nu stiu ce ar putea fi petele maronii.dar sigur nu e insarcinata