Nu mai laudati atat jafu` ala de Nokia.cel putin nu modelu` asta.Se aude a dracu de incet, are toane cand isi da restart singur iar asta-iarna din cauza frigului s`a dus in jos [nu stiu cum sa explic...] tastele.adica ecranu` cu totu`. trebuie sa apas muuuult mai jos de 2 ca sa poa` sa imi apara in mesaj literele a,b si c. Eu una daca asi putea sa dau timpu` inapoi,nu l`asi mai cumpara.
Vreau sa precizez ca l`am luat nou, din magazin. Cand l`am dus la reparat [pentru ca e in garantie.] cica "umiditatea este vinovata". Pai de unde *** e ud? s`a excitat in cutie la magazin sau ce? ma rog, te sfatuiesc sa nu iti iei modelu` ala de Nokia. vrei neaparat cu touchscreen? nu se merita...
Nokia 5230, de fapt, are un prieten foarte bun. Face poze clare, se aude chiar bine, filmeaza foarte CLAR, are antivirus, net`ul iti merge super.
La LG, n-ai nici macar o opinie de la "consumatori", in schimb la NOKIA, ai aici : https://www.vodafone.ro/shop/nokia-5230/11880046.8520025.pr :).
De fapt NOKIA nu e sensibil. Daca cade cu fata in jos, chestia aia cu negru e putin mai ridicata, iar ecranul nu se zgarie sau ceva .
NOKIA,eu am avut si LG si Nokia.
Spun sa iti cumperi un Nokia deoarece,este mult mai bun decat LG,si bateria si semnalul, asa LG e pe touchscreen, nu este marca ff buna si se duce repede
Pai dintre un LG si un nokia.clar ca Nokia! Nokia e de departe o marca mult mai buna decat LG.
Pai ce sa zic NOKIA in ciuda faptului ca are camera mai slaba (asta e singura diferenta intre cele 2 aaa si sistemul de operare ) acum tu decizi care ti-se pare mai frum!
Si eu m-am gandit la Nokia, dar cineva a zis ca symbian nu e bun.Haideti trebuie sa- iau pe 29. Inca niste argumente bune, ca pana acum au fost "...".
Lg pentru. ca e mai frumos modelul.Nu zic, si Nokia e bun, dar e sensibil.Lg e recomandarea mea
Citeste si tu "Caracteristici principale" intre cele 2 telefoane. O sa vezi ca Nokia 5230 cistiga teren, in plus se stie ca Nokia e cea mai buna marca.
Eu am acelasi model de Nokia si joc si fotbal cu el si nu are nimic.Eu ti-l recomand!
linarkfts întreabă: