Prezervativul se misca si aluneca dupa penis numai cand este mult prea mare pentru cuculetul baiatului.
Cumpara prezervative cu numere mult mai mici, ca prezervativul sa intre foarte greu pe penisul erect, stand fix (fara sa se miste si fara sa faca cute sau pliuri), ca de-i mare se rasuceste in timpul sexului, pana se intind ela maxim si se rupe, sau cade de pe penis.
Nu mai cumparati prezervtaive cu numere mari ca sa impresionati vanzatoarea, ca va nenornoriciti iubita fiinda un prezrevativ foarte mare inseamna necazuri majore pentru fata cu care faci sex, dar si pentru tine, ca poti sa iei boli cu transmitere sexuala.
Din pacate nu stim daca aveai sau nu sperma in prezervativ, daca s-a scurs sau nu in vaginul fetei, daca fata era in perioada fertila si daca ai lasat-o sau nu gravida.
Am mai folosit acest timp de prezervativ și nu mi s-a mai întâmplat să cadă sau să alunece.
Actul a durat destul de mult iar lubrifiantul de pe acesta s-a uscat, făcând ca acesta să agațe și să alunece, greșeala mea este că nu l-am schimbat.
Am mai folosit exact același prezervativ, dar nu mi s-a mai întâmplat
Probabil să-l fi pus eu greșit
Pai, la 5-10 secunde de sex nu are cum sa cada, ca-i prea scurt timpul, dar la o partida adevarata de sex de peste 5-*10 minute, ori se rupe, ori cade.
Din ce ai povestit tu nu cred ca exista riscuri.
"Nu mai cumparati prezervtaive cu numere mari ca sa impresionati vanzatoarea."
Sigur, Violetta. Asa e. )
AlexEjmecheru întreabă: