| Bitamunteanu a întrebat:

Buna ziua, am facut-o fara prezervativ.Am favut-o 3 min si am simtit ca imi dau drumul, am scos-o repede. Cand am scos-o nu aveam spermă ejaculată pe penis si am ejaculat afară imediat si mai are 10 zile cand trebuie să îi vina menstruația. E bine, trebuie să ne facem griji, vă rog?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nici nu era in perioada fertila, deci pastila aia a luat-o inutil.
Din paacte, o alta pastila de a doua zi nu mai poate lua in viata ei, fiindca ii poate declansa tumori, fiindca aceia este o bomba hormonala care "explodeaz' un ovul fecundat, de aceea are si atat de multe efcete secundare. Inca ceva: cum ciclul si ovulatia nu vor mai veni normal de acum inainte, pentru o perioada de 6-12 luni, va trebuii ca sexul sa fie facut numai cu prezervativ, fiindca nimeni su tie cand se va intampla ovulatia sau urmatorul ciclu.

59 răspunsuri:

Daca ea era in perioada fertila, atunci exista si riscul unei sarcini.

| Bitamunteanu explică (pentru Violleta2022):

Pe 21 i-a venit mestruația luna trecută si are un ciclu de 28 de zile si pe 8 era ultima zi fertilă si pe 9 luna asta am facut o.ce spune ți?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Nefiind in perioada fertila, nu poate ramane gravida.

Sunte ti sigură? pe 21 i-a venit si pe 9 am facut o va rog!

Daca ciclul ei este de 28 de zile, ovulata se intampla in ziua a 14-a, asdar 21 ianuarie + 14 zile = 4-5 feb. (ziua ovulatiei).
Ovulul traieste 24 de ore
Dupa 6 feb nu mai era in perioada fertila, deci nu mai era risc de sarcina.

Păi e binee!

Si e bine.nu trebuie să ne facem griji?

Daca ciclul ei este intr-adevar REGULAT, succedandu-se lunar la fix 28 de zile, atunci nu ai de ce sa-ti faci griji, fiindca nu sunt sanse de sarcina in perioada non-fertila.

Si daca i-a venit cu 1-2 ma i tarziu decat luna trecută este rău? doua luni i-a venit pe 20 inseamna ca are ciclu regulat.nu?

Este usor neregulat in acest caz, ovulatia putand sa oscileze cu 2-3 zile.

Si ce inseamnă asta?

2 luni i-a venit menstruația pe 20 in acele lune. inseamna ca sunt regulate nu?

Exact ce am scris: avand cilcul de tip usor regulat, sau mai bine zis usor neregulat, cand el vine cu intarziere de 2-3 zile, inseamna ca si ovulatia se decaleaza cu 2-3 zile si daca faci sex neprotejat in perioada ei fertila, poate fata sa ramana gravida.
Vin totui si intreb, chiar nu ai gasit sa imprumuti 2 lei la cineva, ca sa cumperi un prezervativ?

Ciclul regulat trebuei sa vina luna de luna la acelasi numar de zile.
Se poate stabili daca un ciclul este regulat dupa cel putin 6 luni, cand ciclul vine strict la acelasi numar de zile.
daca 2 luni a venit al 20 de zile si a treia luna la 23 de zile, atunci nu este un ciclu perect regulat si nu se poate tine nici o aplicatie electronica, fiindca nu face sens si nu ajuta la nimic.

2 luni i-a venit in aceeasi zi

Ne am gandit pe moment

Este simplu: cand nu ai prezervativ, nu faci deloc sex si uite asa nu risti nici o sarcina.
Ma rog, daca voi va permiteti acest lucru, atunci nu ma bag in viata si deciziile voastre de viata.
Nu stiu daca sunteti adulti sau nu, nu stiu cat va permiteti sau nu sa aveti copii, dar dupa ce spui ca partida a durat 3 minute, inseamna ca a fost cea mai patetica partida sexuala, unde fata aia a ramas complet nesatisfacuta si cu risc de sarcina pe deasupra.

Pai 2 luni i-a venit pe 21. si luna ianuarie i-a venit pe 21 si am facut o pe 9 si a lu at si pastila de a doua zi.e bine. este vre o sansă sa fie insărcinată va rog?

Bine.deci nu este sansă sa fi rămas insărcinată?

Deci e bine? nu trebuie să ne facem griji ca o să rămână insărcinată nu? va rog

Deci pe data de 9 nu era in perioada fertilă nu? imi fac griji!

| eliancodrut a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Perioada fertila se calculeaza asa: 21+28=49, deci 18 februarie prima zi a urmatoarei menstruatii. 18-19=-1, deci 30 ianuarie prima zi fertila. 18-12=6 februarie ultima zi fertila. Asta daca are ciclul regulat.

| Bitamunteanu explică (pentru eliancodrut):

Daa 2 luni i-a venit menstruația in aceeasi zi si eu daca am facut o neprotejat pe 9 februarie era in perioada nefertila si nu era la evulatie?

Eu folosesc metoda calendarului: in perioada fertila cu metode contraconceptionale, in perioada nefertila, sex fara nici o protectie.

Si eu daca am facut o pe 9.perioada fertila a fost pe 6 si de frica a lu at pastila de a doua zi dupa 4 ore.nu poate sa ramană insarcinată nu? E bine nu trebuie sa imi fac griji?

Stati linistiti.

Si cand a avut loc ovulatia? pe 4-5 Februarie?

E bine nu trebuie să imi fac griji? Pe 9 am facut o neprotejat.eu am ejaculat afară si de frică a lu at pastila de a doua zi! Ce spune ti va rog!

| Bitamunteanu explică (pentru Bitamunteanu):

Si pe 21 ianuarie i-a venit stopul!

Mai ales ca ai ejaculat afara, zic sa stai linistit.

Nici nu era in perioada fertila, deci pastila aia a luat-o inutil.
Din paacte, o alta pastila de a doua zi nu mai poate lua in viata ei, fiindca ii poate declansa tumori, fiindca aceia este o bomba hormonala care "explodeaz' un ovul fecundat, de aceea are si atat de multe efcete secundare. Inca ceva: cum ciclul si ovulatia nu vor mai veni normal de acum inainte, pentru o perioada de 6-12 luni, va trebuii ca sexul sa fie facut numai cu prezervativ, fiindca nimeni su tie cand se va intampla ovulatia sau urmatorul ciclu.

Uite aici ce spune medicul si cat adevar graieste:
https://Facebook. watch/xGqlAhv2vy/

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca nu ai ejaculat în vaginul ei, nu sunt șanse sa fie gravida. Dar, Atentie, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Deci, nu mai risca sa faci sex neprotejat.

| Bitamunteanu explică (pentru Emilian65):

Ca sa fim sigur poate sa ia pastila de a doua zi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai sa va faceti griji daca nu vine menstruatia.

De ce nu folosesti prezervativ? 3 minute?
Cu prezervativ macar prelungesti partida.
Esti norocs daca mai primesti sex a doua oara de la fata asta!

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| Bitamunteanu explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Daca daca ia pastila de a doua zi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Spui ca n-ai ejaculat inauntru. Sau nu esti sigur?

Acum vrei sa-si dea fata tot organismul peste cap ca n-ai avut tu chef de caciulita!

| Bitamunteanu explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu sunt sigur. poate sa ia pastila

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Sa iei tu pastila! Ca nu esti in stare sa cumperi si sa porti prezervativ!
Ce repede va spalati voi baietii pe maini! Ia fata pastila de a doua zi! Ce va pasa voua ca fata isi da organismul peste cap, ca va avea probleme circulatorii, ca i-ar putea apare cheaguri de sange! Voi sa va simtiti bine!

| gapb a răspuns:

Bita, lasa prostiile si in loc sa bagi 2 litrii in plus la e60-u mai bine ia un gandom si stii ca dormi linistit seara

| annonimaaaa555 a răspuns:

Sa nu ia pastila ca e o bombă hormonală. Daca ai ejaculat înainte de actul sexual si nu ai urinat, ai avut spermatozoizi pe țeavă si dupa ce ați inceput actul sexual, aia cel mai probabil a ieșit (cu lichidul preejaculator)
Daca ciclul ei e regulat, nu ar trebui sa ramana insarcinata

| Bitamunteanu explică (pentru annonimaaaa555):

Cum adică? Nu am ejaculat inainte am facut o fara prezervativ si ca sa nu ne facem griji o lu at pastila de a doua zi e bine nu?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Ma refer ca daca ai fi ejaculat înainte de partida asta si nu ai fi urinat, ti-ar fi rămas spermatozoizi pe țeavă si cu lichidul preejaculator alea ies(nu simti cand ies) și dacă au ieșit si ea era in perioada fertila ghinion. Inca ceva. Daca sa zicem ca ea era in ziua ovulației atunci degeaba a luat pastila. Odată ce ovulul iese din ovar, pastila de a doua zi nu mai are efect fiindcă pastila de a doua zi pana la urma opreste ovulul sa iasa din ovar. Sunt sanse extrem de mici sa ramana insarcinata spre zero dar ea sa fie pregătită ca de acum ciclul ei nu o sa fie ok. O sa fie dereglat. Si de acum si daca are aplicație si de exemplu pe aplicație scrie ca pe 20 e pe ovulației, nu o sa fie fiindcă pastila asta i-a schimbat tot ciclul. Mai bine folosiți prezervativ de la început pana la sfârșitul ca e mai ok mai ales pentru ea. Sa știi ca pot fi multe chestii rele de la o pastila de genul. Daca chiar vreti fara prezervativ, ori tu îți faci vasectomie(ce nu prea cred ca vrei) ori ea isi pune sterilet, implant in brat sau ia pastile anticoncepționale (nu pastila de a doua zi) daca are 16 ani sau peste poate sa mearga singura la ginecolog pentru un sfat si sa ii dea ceva, daca baie sub 16 ani poate sa mearga doar cu un parinte(doar de la 15 ani in sus se folosesc pastilele si celelalte moduri anticoncepționale)

Păie e bine?

Pai pana iesri era in perioada fertilă

9 zile de cand i-a venit stopul e perioada nefertilă si dupa 9 zile e perioada fertila.si a fost pana ieri in perioada fertilă si de azi e in perioada nefertilă.e adevărat

Pe 7 era la evoluție si am facut o pe 9 azi si a lu at pastila de a doua zi.e bine?

Nu stiu ce sa zic. Si ovulatia "tine"7 zile. In alea 7 zile poate sa iasa oricand ovulul din ovar. Acum sa sperați ca nu era fix in ziua ovulației. Dar nu stii dacă ai ejaculat? Ca ma gandesc ca simți cand iese

Da am simțit si am scos o repede. cand am scos o penisul era curat si imiediat am ejaculat tot afară.

Si daca a lu at pastila de a doua zi.nu e bine? sa ne facem griji va rog frumos!

E bine ca a luat. Doar sa sperați ca nu a intrat spermă în vagin. Pot sa intreb cati ani are ea? Sa va dau un sfat

16 ani

Atunci sa mearga la medicul de familie și să ceara trimitere la ginecolog. O sa afle daca e însărcinată mai repede de cât ar arăta un test. Consultul o sa fie gratuit cu trimitere si poate sa mearga singură, totusi sa aiba 100 de lei la ea ca mai nou se cere bani pe ecografie si daca ai trimitere.nu e rușine sa mearga la ginecolog sa știți, chiar e mai bine. Daca ar avea chist sau ceva macar se află

Oare e grav? nu era nici la evolutie si nici in perioada fertilă.si a lu at si pastila de a doua zi?

Ba eu zic ca era in perioada ovulației dupa cum am numărat. E ovulație nu evolutie. E asa greu sa mearga la ginecolog? Nu e rușine nu e nimic rău. Trebuie sa va asumați ca ati facut o greșeală

Pai are un ciclu regulat de 28 de zile si i-a venit pe 21 luna Ianuarie si am facut o pe 9 Februarie? Si a lu at si pastila de a doua zi?

| DenDenX a răspuns:

Daca ai scos-o la timp totul okk

| Bitamunteanu explică (pentru DenDenX):

Eu am scos o l timp si ca sa nu ne facem griji a lu at pastila de a doua zi.e bine?

| DenDenX a răspuns (pentru Bitamunteanu):

Daca a luat pastila e bine.