Simplu, daca vrei sa te impaci cu prietena ta. lasa gang-bangul. Daca vrei sa continui gang bangul, las-o pe prietena ta, si continua...de iubit nu o iubesti si de tinut, nu tii la ea.
Si apropo...nu iti mai imagina prostii dintr'astea.
Gata baietas aici ai pus capac la prietena ta, si sanse de impacare nu mai sunt deloc, dar dc nu te multumesti cu fetele care vin dimineata la tine asa faceti trio zilnic
Hai mai, fi serios! Greu gasesti o fata sa o faca in grup, dar mai 7! si care persoana se scoala dimineata devreme sa mearga la cineva? Nu e mai lejer sa o lasi pe seara? Oricit ar fi sexul de placut, te asigur ca si somnul de dimineata e f placut. Asa ca, pune si tu intrebari mai serioase, nu fanteziste.
Sa nu mai minti, chiar vrei sa te credem? Probabil ca esti un virgin frustrat care nici macar nu vazut o fata goala la viata lui. Mintind, nu faci decat sa iti bati joc de timpul nostru.
Trezeste-te, era doar un vis! Odata trezit, te confrunti cu aceiasi rutina... pc, palma si bec.
O sa creada ca esti unu deala. care merge pe la toate. nu o sa mai poti recupera. decat daca nu mai faci chestii din astea.
fundita? Te roog!
Pai ce sa faci? tu esti caine astae.la voi e permis.chiar si la taurii comunali.noi oamenii nu putem avea 7 partenere.si doua sunt prea multe.deabia reusim sa multumim una singura si nu mereu. cel putin asa ne spun ele.noi ne credem cineva dar ne crdem doar. ele stiu cel mai bine.
"Caut o fata pentru sex nu ma intereseaza varsta ei(AM 14 ANI SI SUNT VIRGIN) Cine e interesat dati mess pe privat." o intrebare anterioara de a ta! Minciuna are picioare scurte! Chiar credeai ca te va crede cineva?! Esti penibil rau, mie mi-ar fi rusine sa mint in asemenea hal.
Esti chiar atat de prost? Duci lipsa? n-ai ce face cu imaginatia si te-ai gandit sa ne spui una din fanteziile tale? Chiar crazi ca te credem? Tine-ti fanteziile pentru tine si lasa-i pe cei care chiar au nevoie de ajutor sa puna intrebari.
Hai pa.
AndrewTate7789 întreabă: