Pe 10 iunie și pe 17 iulie sau? Dacă da, nu e șansă de sarcină, doar dacă îți vine de 2 ori pe lună menstruatia, la mai puțin de 24 zile distanță
Mulțumesc frumos
Cu placere,
Imposibil. Dacă ai ciclu menstrual regulat cât de cât, adică să îți vină în fiecare luna la un interval de cel puțin 24 zile.
Am ciclul neregulat vreo 2luni mi-a venit pe 10 Acum mi-a venit astăzi, in data de 17
E posibil o sarcina,
O dată pe lună in data de 10, dar văd că și-a schimbat data care e in 17, sunt nedumerită total
Nu trebuie să vină în aceeași zi din lună, nu e obligatoriu, tu trebuie să calculezi câte zile sunt de la o dată la alta, un ciclu normal, regulat, are între 27-30 zile, dacă mai întârzie 2, 3 chiar si 4 zile nu e ceva grav,, orice ciclu menstrual mai fluctuează cu cateva zile uneori cât de regulat ar fi. E puțin ciudat că a întârziat acum dar nu cred ca e vorba de o sarcină, la menstruație e biologic imposibil să rămâi însărcinată cu ciclul tău menstrual, mai ales daca ai făcut în ziua 1 de sângerare, și dacă a ejaculat în interior spermatozoizii nu supraviețuiesc în niciun caz până intri la ovulație, ei trăiesc doar 3, 4 zile iar la ovulație intri abia la 14 zile numărate din prima zi de sângerare.
Pe 10 iunie și pe 17 iulie sau? Dacă da, nu e șansă de sarcină, doar dacă îți vine de 2 ori pe lună menstruatia, la mai puțin de 24 zile distanță
George0197 întreabă: