| Zanfir_Andreea_1984 a întrebat:

Buna ziua am făcut sex in ziua când mi-a venit ciclul, e posibil o sarcina? Vă mulțumesc frumos

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Pe 10 iunie și pe 17 iulie sau? Dacă da, nu e șansă de sarcină, doar dacă îți vine de 2 ori pe lună menstruatia, la mai puțin de 24 zile distanță

11 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Imposibil. Dacă ai ciclu menstrual regulat cât de cât, adică să îți vină în fiecare luna la un interval de cel puțin 24 zile.

| Zanfir_Andreea_1984 explică (pentru Madaxo97):

Am ciclul neregulat vreo 2luni mi-a venit pe 10 Acum mi-a venit astăzi, in data de 17

| Zanfir_Andreea_1984 explică (pentru Zanfir_Andreea_1984):

E posibil o sarcina,

| Zanfir_Andreea_1984 explică (pentru Madaxo97):

O dată pe lună in data de 10, dar văd că și-a schimbat data care e in 17, sunt nedumerită total

| Madaxo97 a răspuns (pentru Zanfir_Andreea_1984):

Nu trebuie să vină în aceeași zi din lună, nu e obligatoriu, tu trebuie să calculezi câte zile sunt de la o dată la alta, un ciclu normal, regulat, are între 27-30 zile, dacă mai întârzie 2, 3 chiar si 4 zile nu e ceva grav,, orice ciclu menstrual mai fluctuează cu cateva zile uneori cât de regulat ar fi. E puțin ciudat că a întârziat acum dar nu cred ca e vorba de o sarcină, la menstruație e biologic imposibil să rămâi însărcinată cu ciclul tău menstrual, mai ales daca ai făcut în ziua 1 de sângerare, și dacă a ejaculat în interior spermatozoizii nu supraviețuiesc în niciun caz până intri la ovulație, ei trăiesc doar 3, 4 zile iar la ovulație intri abia la 14 zile numărate din prima zi de sângerare.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Zanfir_Andreea_1984):

Pe 10 iunie și pe 17 iulie sau? Dacă da, nu e șansă de sarcină, doar dacă îți vine de 2 ori pe lună menstruatia, la mai puțin de 24 zile distanță

| Yaesmin a răspuns:

Dacă și-a dat drumul în tine, da.

| GirthD a răspuns:

Protejat sau nu?