anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut sex neprotejat cu prietena mea dar nu mi-am dat drumu in ea.m-am sters cu un servetel apoi am facut o pauza..nu am ajuns la baie. dupa vreo 15 min ne-a apucat iar cheful.ea mi-a facut oral si pe urma am facut sex iar.As vrea parerea voastra daca poate sa ramana insarcinata in cazul acesta!?

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sanse maricele. Realizezi ca pe uretra e foarte posibil sa mai fi ramas spermatozoizi

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru suntserios):

Eu sper sa fie totul bine..nu am eu ghinionul asta.

| suntserios a răspuns (pentru Andrey_Razvan_1993):

Te costa 3 lei sa scapi de ghinion, adica pretul unui prezervativ

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru suntserios):

Da stiu.dar fiecare face pe propria raspundere..stai calm..am intrebat doar asa sa aflu parerea voastra.voi vedea ce va fii..asta e.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca menstruatia s-a terminat in data de 23 Mai conform informatiei tale ulterioare, inseamna ca PRIMA ZI a menstruatiei (fiindca aceasta data este importanta) a avut loc PROBABIL in data de 19/20 Mai moment in care a inceput actualul ciclu menstrual. Daca lungimea ciclurilor menstrualeeste cel mediu de circa 28 de zile reiese ca ziua OVULATIEI ar putea fi 2 sau 3 Iunie, adica astazi sau maine. In aceste conditii posibilitatea de a se forma o sarcina in conditiile descrise de tine poate fi considerata ca fiind de la FOARTE MARE spre MAXIMA, fiindca in cazul in care dupa ejacularea spermei NU se produce o urinare, sperma ramasa lipita de peretele uretrei intra intr-un proces de fluidizare si dupa cateva minute (intre 5 si 15) incepe sa se scurga/prelinga practic aproape insesizabil din uretra/din penis pe parcursul urmatoarelor 2-3 sau chiar 4 ore. In cazul vostru sperma in mod absolut sigur s-a scurs .....in vagin. In vagin si in uter spermatozoizii pot trai/supravietui cateva zile si ma intreb : de unde ai obtinut acea informatie complet gresita si eronata privind moartea spermatozoizilor intr-un timp ata de scurt? Inconcluzie fiindca sexul a fost intretinut (PROBABIL) in perioadade fertilitate maxima si posibilitatea de a se nasteo sarcina este la fel de.....MAXIMA. Multa sanatate!

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc de raspuns..asta e..nu am fost atenti..astept sa vad daca are cv simptome si asteptam sa vdm daca vine menstruatia.

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Faza asta a fost seara de 31 spre 1 iunie.

| mihai69 a răspuns:

Cam da, dacă era în perioada fertilă. Și e posibil să fie. Apropo, nu contează când i se termină menstruația, ci când începe.

| Emilian65 a răspuns:

Da, int-o asemenea situatie poate sa ramana gravida.

| Anna121 a răspuns:

Daca nu va protejati in niciun fel, exista sanse mari sa ramana gravida mai ales daca era in zilele fertile. Faptul ca te-ai sters cu servetelul nu va ajuta la nimic, nu-i metoda de contraceptie.

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru Anna121):

Am inteles..pai i s-a terminat mens pe 23 mai.

| Andrey_Razvan_1993 a răspuns (pentru Anna121):

Stiam ca spermatozoizii mor dupa nu stiu cate minute gen.iar dupa oral zic ca s-a curatat zona..nush..zic si eu..acum asteptam.