| Cr7adi a întrebat:

Buna ziua am hotarat sa apelez la dumneavoastra deoarece consider ca ma puteti ajuta in problema mea.Am 18 ani si jumatate, sunt singur la parinti si de 4 luni am o relatie serioasa cu o fata de 15 ani. Ne iubim foarte tare, dar aici intervin parintii. Ei s-au interesat de situatia materiala a fetei, si in opinia lor, ea nu este pe masura mea.Au sunat la directoarea scolii unde fata este la scoala si au aflat unde sta si faptul ca parintii sai sunt plecati in strainatate. Ma simt controlat prea mult, incusiv odata au intrat in facebook si m-au verificat ce vorbesc si cu cine vorbesc. In pozele facute de iubita mea, mereu s-au legat de ce se vedea in poze, ce camera are, ce mobila are, cu ce e imbracata. Ma simt umilit deoarece mi-au reprosat ca am o prietena saraca si au facut-o in toate felurile. Fata are o sora, are casa decenta, dar in opinia lor este o cocioaba. Tata a fost in stare sa mearga la ea acasa dupa ce a aflat adresa de la scoala fetei, si sa o analize si dupa sa imi aduca reprosuri. Toata ziua ma cearta, deja ma simt foarte rau in legatira cu asta. Eu sunt in clasa a 12 si sunt dependent de parintii mei,, nu am ce sa fac in privinta mutarii singur sau ceva de genul asta. Mai mult astazi mi-au spus sa le scriu o foaie ca o sa ma despart de fata, in luna iulie dupa BAC, caci o sa merg la facultate in cluj si acolo o sa imi gasesc o fata pe masura mea. Nu pot renunta la iubita mea, caci ne iubim si ne intelegem de minune. Odata tata m-a cautat in oras sa vada ce anturaj are fata, cu cine stau la masa, dar atunci am fost doar eu cu ea..Am incercat sa vorbesc cu ei dat nu am nici o sansa, si spun ca inca nu sunt destul de matur sa realizez in ce situatie ma aflu.Nu stiu ce sa ma fac, nu o sa vreau sa renubt la ea, doar ca ei ma sa santajeaza ca nu imi mai dau bani si ca sa ma duc sa locuiesc cu ea, ca daca raman cu ea ma fav de ras...Mi-au interzis chiar si sa fac poze cu ea si sa le pun pe facebook. Ajutati-ma va rog sad am parinti care nu ma inteleg deloc sad si ei spun ca imi vor binele., dar sunt trist in legatira cu sitatia asta. Ce as putea sa fac? Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar nu se poate se pare

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Va intalniti cand nu stiu ei schimbi parola la facebook sa nu mai vada pozele si daca sant la tine prieteni le interzici prin optiunile fb sa iti vada viitoarele postari

| EnvyU a răspuns:

E simplu, daca esti baiat descurcaret si muncitor, iti termini frumos liceul si iti cauti un loc de munca sa castigi banii tai ca sa nu mai depinzi de ei. Sa le spui frumos in fata "am 18 ani, sunt major, sunt matur, ma intalnesc cu cine vreau si decid asa cum vreau, puteti sa va tineti banii ca nu am nevoie, daca ati facut copil doar sa il insurati intr-o familie bogata si sa faceti o afacere din mine, atunci imi pare rau dar nu va fi asa. Dreptul de a trai si a fi fericit este doar al meu, daca ma iubiti cu adevarat o sa intelegeti." Stiu ca nu e usor ce iti zic, dar daca vrei sa fi fericit trebuie sa faci ce simti fara sa iti dicteze cineva viata.

| Emilian65 a răspuns:

Explica-le parintilor tai ca o iubesti, si ca nu te poti desparti de ea.

| LoveSleep a răspuns:

Când n-ai cu cine, n-ai cu cine. Ar trebui să faci ca ei, dacă nu e nicio șansă să le explici. O relație ascunsă n-ar avea nicio șansă dacă zici că ai tăi sunt așa buni spioni. Nu poți umbla la mintea omului, e inutil. Chiar nu știu ce-ai putea face, pot să-ți zic doar -Baftă!-

| SkyPilot a răspuns:

O relatie la varsta voastra are putine sanse sa dureze mai ales daca tu pleci in alt oras. Nu te supara ca ti-o spun asa direct, dar asta este adevarul. Parintii tai ar trebui sa stie acest lucru si sa nu se agite inutil. Iar daca relatia va trece proba timpului, o astfel de fata chiar merita respect indiferent de starea ei materiala sau de anturaj.
Cu pozele pe fb si cu fb in general las-o mai incet, nu au pricum nici o valoare si propune-i si fetei sa faca acelasi lucru. Macar cu asta ii ma linistesti pe parinti iar lucrul important este ce faceti voi doi, nu sa va expuneti relatia.

| Alcyon a răspuns:

Spune ca ei si fa ca tine. Nu cred ca-i cazul sa te certi cu dansii pentru o relatie de 4 luni, ce s-ar putea sa nu reziste prea mult. Incearca sa-i duci cu vorba si cauta sa devii independent.Cand o sa ai jobul tau, n-o sa mai trebuiasca sa le dai lor socoteala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parinti anormali au. zici ca au ramas la mentalitate de 15 ani "uite si pe ala are un Nokia vechi, hai sa radem de el ". fara suparare, dar rar vezi asa parinti suciti.

| simpluone a răspuns:

De ce oare imi pare ca ai expus doar o parte din poveste aici? Insa sa te ajut poti sa-i expui unui mic santaj si sa aleaga intre un fiu fara prietena si fara facultate pentru simplu fapt ca o iubesti si un fiu cu prietena si facultate pentru ca ai sa fi destul de linistit incat sa poti invata bine.Un alt avantaj pe care-l poti expune : daca iubirea voastra nu este destul de puternica o sa se destrame cand intri la facultate in oras din cauza distantei.
Totusi tine minte ca ea este MINORA si parintii in general iti vor binele cateodata exagereand, insa prefer sa exagereze decat sa lipseasca cu desavarsire.

| alecsicu a răspuns:

Mai mult ca sigur ai tai au avut matele goale in tinerete si au ramas cu niste traume.Nu foamea e cel mai rau lucru ci prostia pe care o detin cu mandrie!