| Imdeadly1 a întrebat:

Am și eu o problema.
Aseara am fost cam excitati ( eu si prietena ) si nu am folosit prezervativ. Mi-a facut oral inainte si am scos-o cu 5 minute inainte sa-mi dau drumul.
Dupa am folosit prezervativ, dar s-a rupt in timpul actului si am renuntat. Nu am ejaculat in ea sau ceva de genul, dar nu stiu daca s-a scurs putin semen.
Sunt putin cam panicat. I-am
Cumparat Escapelle ( a fost o singura pastila la 60 lei ) si a luat-o 15 ore mai tarziu.
Exista riscul de ramane insarcinată?

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca nu ai ejaculat inauntru NU ramane bortoasa

| corbulalbrosu a răspuns:

In momentul intretinerii sexului prietena ta era in perioada fertila? Doar in acel caz ar fi existat o minima probabilitate de a se forma o sarcina. Pastila contraceptiva se foloseste doar la sugestia medicului ginecolog care in urma discutiilor ajunge la concluzia ca formarea unei sarcini doar asa se poate peveni. In caz contrar administrarea pastilei este inutila si denota o crasa IRESPONSABILITATE din partea voastra. Teoretic, prin folosirea pastilei contraceptive insa doar la nevoie si in momentul potrivit, se elimina in proportie depeste 85-90% posibilitatea de a se forma o sarcina, sau sa se implaneze in endometru. Sanatate!

| ShaOfHatred a răspuns:

Te rog nu-mi spune ca ai 15-16 ani. Daca nu ți-ai dat drumulsi o luat si pastila, ar trebui sa fie ok.

| Întotdeuna2 a răspuns:

Până la urmă, bine că te - ai simțit bine, în rest, fii cam,

| MariaCristina100 a răspuns:

Buna!
Din cate am citit eu...Nu.Cat timp nu ai ejaculat in ea nu ar prea fi probleme.Dar chestia e ca nu sti daca nu s-a scurs macar putin semen...
Dar ar fi bine de stiut daca prietena ta era in perioada fertila.Atunci o probabilitate a fi destul de ridicata.
Dar eu spun sa numai folositi pezervatul.E un pacat extrem de mare.Cand va veti crede mai seriosi, si veti dori sa fie ceva int-adevar serios intre voi doi...Atunci abia v-as sugera sa faceti acel act sexual FARA PREZERVATIV.