anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua
Am inceput sa iau anticonceptionale Desorelle numai de 7 zile ( mentionez ca e prima luna cand le iau si ca am inceput sa le iau inca din prima zi de menstruatie si la aceeasi ora). De doua zile am inceput sa fac sex neprotejat si aseara prietenul meu s-a terminat in mine. Este vreo problema? Trebuie sa iau pilula de a doua zi?
Va multumesc

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu trebuie sa iei pilula de a doua zi (de altfel e complet interzisa daca iei si alte anticonceptioanle). Esti protejata, nu-ti face griji.

| covexrobu a răspuns:

Pai daca iei anticonceptionale de ce sa iei pilula de a doua zi, care este tot anticonceptional? Gandeste logic.

| anonim_9938 a răspuns:

Nu nu trebuie
si eu am facut la fel si nu am avut nici o problema
ai grija sa le iei corect

| adellinas a răspuns:

In mod normal esti protejata, le-ai luat corect. Nu-ti fa griji, nu trebuie sa iei pilula de a doua zi. Si eu aveam aceleasi 'frici' cand am inceput sa iau anticonceptionale, imi era frica ca, cumva cumva nu-si vor face efectul si raman insarcinata. Dar odata cu timpul trece si obsesia asta. Bafta si traieste-ti viata nu te mai gandi la ce e mai rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna ziua. am si eu o intrebare. iau anticonceptionale de o saptamana, inca din prima zi de menstruatie, insa ieri am uitat sa iau pilula.am luat-o dimineata la prima ora cand m-am trezit. ce ar trebui sa fac? deseara la ora la care luam regulat sa continuu sa iau pastila? si pot sa fac sex in continuare nerpotejat? multumesc din suflet!