| DanielaDanielutza a întrebat:

Buna ziua. Am luat doar 20 pastile Karissa din Blister pentru ca una am folosit-o mai demult, iar Karissa nu mai e pe piața. Asta fiind in luna Ianuarie. Medicul a spus sa le iau pe cele 20, după pauza 7 zile și sa încep noile pastile, Logest. Am sângerat in acele 7 zile de pauza. Am avut contact neprotejat in 29 Ianuarie când am început noul Blister de Logest dar nu a terminat in mine. In urmatoarea săptămâna sau 2, am făcut tot fără prezervativ dar nu a terminat in mine.
După 3-4 sapt a terminat. Eram protejata in acea perioada?
Am făcut acum câteva zile 2 teste dar eu ieșit negative.
E totul in regula?

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai medicul stie, intreaba l pe el si nu te lua după sfaturi primite pe internet.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ignora raspunsul cu totul IMBECIL transmis de un... RETARDAT.
Fiindca pe ultimul blister de pastile AC Karissa au fost doar 20 de pastile, inseamna ca acel ciclu menstrual a fost mai scurt cu 1 zi si a avut doar 27 de zile in loc de 28.
Daca noile pastile AC Logest ai inceput sa le folosesti in modul corect si anume in prima zi de dupa pauza de 7 zile, in acel caz in organismul tau efectul contraceptiv instalat in timpul in care a folosit pastilele Karissa, s-a mentinut nemodificat si dupa ce ai inceput sa folosesti pastilele AC Logest si in consecinta : ai fost si esti si acum in continuare 100% protejata d.p.d.v. contraceptiv.
Daca administrarea pastilelor AC se face corect si anume cate o pastila zilnic pe cat posibil la aceeasi ora a zilei sau cu o abatere in +/- de maxim 2-3 ore, aceasta metoda contraceptiva este 100% GARANTATA si in cazul in care se intretine sex zilnic si de firecare data actul sexual este finalizat pin ejacularea spermei in vagin. Multa sanatate!