| elenaa17 a întrebat:

Bună ziua, am luat pastila de a doua zi doar ca nu prea am simptome de greata sau dureri de cap cum spun unele persoane ca le este foarte rău.
adică am foarte rar o stare de greata sau sa ma doară capul după ce am luat pastila după 1/2 ore aveam călduri când puneam plapuma pe mine și am adormit foarte greu, mai simțeam și niște furnicături pe piele, nu stiu.

12 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

E posibil sa fi dezvoltat o reacție alergica la pastilă!

| elenaa17 explică (pentru iulia0514):

Alergica la ce scria acolo nu sunt de la ce sa o fii făcut știți dacă e rau?

| iulia0514 a răspuns (pentru elenaa17):

La asta îți poarta răspunde doar un medic!

| Hypefox a răspuns:

Pastila de a 2a zi inaseamna ca ar trebui sa îți vina menstruația. Tu ai menstruație? Ce vârsta ai?
Dacă nu ai menstruație nici nu trebuia sa iei.

| elenaa17 explică (pentru Hypefox):

Fac 17 ani în scurt timp

| Hypefox a răspuns (pentru elenaa17):

Dacă ai luat pastila, trebuie sa îți vina menstruația, fiindcă asta produce, pastila îți dereglează tot ca sa te "buseasca" imd menstruația pentru cazul in care îți e frica ca ai rămas însărcinată, sa ti vina menstruația ca sa nu aibe loc fecundarea. Dacă ai luat o si nu îți vine e ceva in neregula si trebuie sa consulți pe cineva cu experiența dacă la tine nu da roade pastila

| iulia0514 a răspuns (pentru Hypefox):

De fapt pastila de a 2 a zi doar întârzie eliberarea unui ovul și împiedica fecundarea nu-ți grăbește menstruația din contra printre reacțiile adverse se numără
și întârzierea menstruației

| Hypefox a răspuns (pentru iulia0514):

Nu am luat sinceră sa fiu dar din informațiile mele se zicea ca îți produce sa vina menstruația imediat.

| iulia0514 a răspuns (pentru Hypefox):

Sunt prospecte pe net s-au poți întreba un ginecolog! Nici eu nu am luat și nici nu am sa o fac niciodată!

| elenaa17 explică (pentru iulia0514):

Da știu am citit și pe net și cel din cutie și scria ca trebuie luata în 72 de ore pentru a impiedica o sarcina și nu eram alergica la nimic de acolo nu stiu

| iulia0514 a răspuns (pentru elenaa17):

Poate ai făcut un atac de panica!

| andreeaeml1200 a răspuns:

Nu mi zi ca si tu ai 14 ani si crezi ca ai ramas gravida, ca sa iei pastila aceia aiurea