E vorba de sapte luni! Sunt oameni care divorteaza dupa nspe ani de casnicie. Primele luni de relatie, nici nu se prea pun, ca-n alea mai mult e un fel de acomodare. Abia atunci vezi daca te potrivesti cu partenerul si-ncepi sa-l cunosti cat de cat. Voi se pare ca n-ati reusit sa treceti de prima faza a unei relatii. El si-a dat probabil seama ca nu esti ceea ce-si doreste, prin urmare n-are rost sa-ti mai bati capul.
Prin ceva de genul am trecut si eu.dar mult mai complicat. si acum ma gandesc la aceea persoana, dar sentimentele nu mai sunt asa de mari. Sfatul meu este sa iti gasesti o ocupatie ceva..sa nu te mai gandesti la el. cu toate ca nu cred ca o sa poti sa il uiti. De ex sa vb cu prietenii..sa iesi sa te distrezi..cred ca ai nevoie de cineva sa treci peste si prin cineva ma refer la prietenii..sa vb cu cineva dar nu despre el pentru ca nu are rost. Sper ca te-am ajutat.
Salut. Cunosc perfect situatia in care esti tu. Candva, mi-am indepartat si eu cercul de prieteni pentru un baiat. Prietenii lui au devenit prietenii mei, iar cand ne-am despartit am ramas complet singura. Am realizat atunci ca e cea mai mare greseala sa renunti la cei din jurul tau pentru un iubit. Poti sa-i cauti sau poti sa incerci sa te integrezi in alt grup. Eu am ales a 2-a varianta, pentru ca relatiile cu aceia se racisera complet; nu mai era nimic de reparat dupa 3 ani de zile. Dar tu iti stii mai bine grupul anterior, stii daca te vor primi din nou printre ei, incercarea moarte n-are, daca sunt maturi, vor intelege.
In privinta lui, stiu ca ai impresia ca e un capat de lume si ca nimic nu are sens fara el. Dar are dreptate, daca nu-ti mai ofera atentia de care ai nevoie, prezenta lui doar te va rani. Gandeste-te ca se intampla toate cu un motiv si poate iti este altcineva sortit, cu mult deasupra lui. Pe mine acest gand m-a ajutat sa merg mai departe.
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, lasa-mi un mesaj privat si mai tinem legatura.
Ai grija de tine!
Prietenii trebuie sa-i suni..mereu te vei intoarce la ei si daca nu te accepta inseamna ca nu au fost / sunt prietenii tai cu adevarat, in accest caz iti poti face alti prieteni.
Cu timpul o sa devina mai usor. Iesi din casa, distreaza-te si asa o sa il uiti.
beausingurlamasamea întreabă: