Ai putea sa-i cumperi un inel de logodna, ca a asteptat si asa foarte multi ani.
Tare mi-e teama ca tu ai fost la munca si ea... tot la munca, desigur, dar! In deplasare.
Un parfum de calitate, nu foarte dulce, şi un set de argint sau o broşă simpatică.
Hmm...mie una, daca ma pun in locul ei, mi ar placea sa primesc dulciuri, poate un ursulet sau un suvenir dragut care sa vina cu dulciurile. Nu lanturi si chestii scumpe, ca si eu m as prinde ca o faci ca sa te iert. Si ceva mai ok si care te ar scapa mai usor, du te intr-un magazin de haine sau machiaje, vorbeste pe web sau trimite i poze si intreab o ce ii place...ii arati o paleta de machiaje si niste rujuri, sau niste haine, in strainatate sunt mai bune decat in Romania. Varianta 1 e draguta zic eu si mie una mi ar placea, iar varianta 2 merge garantat mai ales ca aveti atata timp de cand sunteti impreuna si deja sunteti obisnuiti unul cu altul, puteti discuta orice.
Sper sa va tinaaa si daca ai incercat una din aceste variante, sa mi dai mesaj, sunt curioasa de reactia ei
Fetelor le plac bijuteriile. Un inel cu pietricica ii va sterge amintirile neplăcute! Baftă
Am venit in țara cu cadourile in brațe, ne-am despărțit se pare...
Nu știu cui sa dau funda, îmi pare rău. Toți ați avut idei bune. M-am inspirat de la fiecare.