| LexusBianca a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru.
Sunt intr-o relatie de 2 ani si 2 luni. Dupa ce am facut 1 an jumate, am inceput sa ne certam foarte rau. Din orice lucru marunt, suntem in stare sa facem un ditamai scandal. Am incercat sa vorbim, sa ne schimbam, sa fim ca la inceput, dar nu suntem in stare sa mai lasam unul de la celalalt.
Alta problema, de cateva luni am inceput sa ma gandesc la fostul. Tin sa mentionez, am fost cu respectivul de 2 ori si de fiecare data s-a terminat urat. Dar pur si simplu nu pot sa mi-l scot din cap si in nici un caz nu pot sa il urasc. (A fost primul meu iubit).
Dupa ce m-am gandit la relatia pe care o am, am zis sa ma gandesc cum ar fi viata fara actualul. Si ciudat e faptul ca m-am simtit mai bine decat acum. Dar daca m-as gandii la fostul cu alta, as lua-o razna.
Nu stiu ce sa mai fac. Va rog frumos sa ma ajutati.

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

Tie dor de ce ai trait in trecut stiu senzatia si mai stiu senzatia de a nu mai suporta omul de langa tine.Nu aveti aceleas teluri in viata sunteti pe lungimi de unda si drumuri diferite iar orce compromis va duce la suferinta.Sunteti doua pietre tari cu orgoliu si mai bine asa decat sa faca unul din voi vreun compromis si sa va reprosati asta toata viata.Renunta cat e devreme sa nu ajungi la mai rau si sa iti irosesti timpul atat de pretios.Iar cu fostul daca e fostul probabil ca e clar ca nu mai are rost sa fie viitorul