Nu ai de ce sa-ti faci probleme.Baiatul chiar tine la tine si te respecta, inca considera ca esti prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala.Nu ar trebui sa te grabesti.Iar atiunci cand vrei sa iti incepi viata sexuala fa-o pentru ca asa simti tu, pentru ca te simti pregatita, nu pentru iubitul tau...
Ca sa ne putem da seama cu adevarat de calitatie tale eu zic sa pui un videoclip in care sa ne arati cum ai dansat, poate ai dansat prost, poate ai spus ceva nepotrivit, cel mai bine doar asa ne putem da seama postand un videoclip cu tine in timp ce dansezi
Ai fi avut la indemana prezervativul strict obligatoriu in cazul in care ar fi acceptat sa te dezvirgineze? Ai fost pe deplin sigura/convinsa ca in acel moment nu te aflai in perioada fertila a ciclului menstrual? Presupun ca TU nu ti-ai pus aceste intrebari chiar daca erau de datoria ta, insa exista posibilitatea ca el sa fi fost perfect lucid si a realizat, si-a dat seama ce s-ar fi putut intampla daca "se lasa dus de val" si din acest motiv a refuzat oferta foarte tentanta. Bravo lui fiindca a dat dovada de responsabilitate si din acest motiv merita sa fie FELICITAT.
Va multumesc mult de raspuns, e adevarat ca nu aveam prezervativ la mine, dar sunt sigura ca nu eram perioada fertila,(:
*in
Bravo lui, chiar „pișcat" a știut să judece cu capul care trebuie.
Chiar dacă vrei sex, acesta trebuie să vină la timpul lui, nu chiar de la 15 ani. Poate cu timpul o să accepte să faceți peting, la sex cred că mai ai de așteptat.
De ce sa se fii speriat?
Am facut ceva exagerat?
Chiar nu am experienta si de asta intreb.
Mersi mult de raspuns!
Felicitari pentru el! Chiar daca a fost ametit, asa cum zici tu, el a judecat corect ca nu este bine ce face in situatia in care era. Tu, ar trebui sa apreciezi fapta lui si sa nu-l mai judeci de ce nu a facut sex cu tine.
Iti spun eu ce s-a intamplat,el major tu minora,daca facea sex cu tine, tu intr-un fel il aveai la mana si ii puteai face probleme, daca el ar vrea sa se desparte de tine, tu il puteai santaja plus ce esti super agitata pun pariu ca esti genul obsedata, ceea ce baietilor nu le place, deci in concluzie pune mana pe carte.
Draga mea, imi pare rau sa iti spun dar. daca durea tu nu mai erai aici.
Vai draga mea, pai ce sa faci se mai intampla si mici accidente.
Hei, hei, hei, dar nu fi trista macar avem ceva in comun. Bine acum sincera sa fiu, trebuie sa recunosc ca mai cam batut detasat la capitolul prostie. Sad fatuca.
Weh, weh, weh si acum ca sunt in suferinta ma duc sa-mi sterg lacrimile de la nas.
Pa, pa!
Poate ca si un pic ametit, baiatul si-a dat seama ca nu e bine sa faca asa ceva. Din punctul meu de vedere sunt 4 motive pentru care te-a refuzat:
1. Nu vrea sa devina tata la 18 ani
2. Voia sa se duca la invitati ca acestia sa nu banuiasca ceva
3. Ambele
4. Niciuna dintre cele 3 variante de mai sus
Poate ca nu am dreptate dar, eu iti dau un sfat prietenesc: culca-te cu un baiat abia dupa ce esti majora, pentru a evita niste posibile "accidente"
Dacă vrei să îţi începi viaţa sexuală, eu zic să o faci doar la 18 ani, el probabil şi.a dat seama că e mai bine să nu o faceti, pentru că tu eşti minora iar el are peste 18 ani