| anacristina2425 a întrebat:

Buna ziua, am nevoie de putin ajutor.
Am 18 ani si acum 2 zile m-am dezvirginat cu prietenul meu, a curs destul de mult sange si a fost o durere ingrozitoare.
Ne-am protejat si el nu si-a dat drumul in mine, ba chiar de loc.
A doua zi m-a durut foarte tare, abia puteam sa stau jos si a mai curs putin sange iar dupa imi curge un lichid maroniu.
E vreo problema?

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este o mare problema, el nu a stiut sau nu a avut rabdare sa faca preludiul mai lung, ca tu sa te incalzesti suficient de tare sa te umezesti si atunci dezvirginarea ar fi fost floare la ureche, dar asa se intimplă cand dai de ciobani care vor doar ei sa se simta bine îi doare in cot de placerea ta, mergi la medic si pana nu iti trece durerea numa fă sex, spala te cu ceai de musetel poate ai o rană pe col.Maine fa ti programare la ginecologie nu sta asa

| anacristina2425 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu a stiut nici el…amandoi eram la inceput, a mai facut o doar cu o tipa
Dar nu e vorba de vr o sarcina sau ceva de genul?
Durerea a trecut insa au ramas scurgerile maronii

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anacristina2425):

Nu este vorba de sarcina daca el nu a ejaculat in vagin, este vorba de dereglari menstruale după sex, de aceea ar fi bine sa mergi la un control ginecologic, ai 18 ani esti tînără si după ce iti incepi viata sexuala este bine sa te consulte medicul.

| ywar a răspuns (pentru anacristina2425):

Da-i papucii, fara regrete. E un dobitoc. Daca as avea o fata si ar face unu' cu ea asa, jur ca l-as bate pe ala pana la machiaj permanent. Si-a batut joc de tine si tu ai sa intelegi mai tarziu ca sexul e nasol. Da papucii papagalului si nu mai fa sex o vreme. Daca te-ai fi udat suficient ar fi intrat in tine fara probleme. Un nenorocit.

| anacristina2425 explică (pentru ywar):

Nici el nu stia, nici eu…. suntem amandoi la inceput de drum, cand a vazut cat de tare ma doare a insistat sa nu continue
Sper ca data viitoare sa nu mai fie la fel

| ywar a răspuns (pentru anacristina2425):

E bine ca ii dai o sansa, inca una! "Perseverare diabolicum"... o expresie latina foarte sugestiva, ne transmite ca atat timp cat persistam in greseala pe care o facem, repetand-o la infinit - vorbim despre ceva dracesc si neacceptat. Daca ai fi fata mea, eu pe ala l-as strange de gat. I-ai incredintat fecioria unui tembel si el si-a batut joc de ea. Este ca si cum ai calca peste ceva sfant. Si fecioria este o sfintenie, data de Dumnezeu. Chiar daca sunt mai dur (imi cer scuze pentru asta, lucrez intr-o institutie militarizata - defect profesional) te indemn sa vorbesti cu el si sa-i spui ca daca situatia se repeta, nu te mai vede la fata. Ora de psihoterapie e destul de scumpa. Fii binecuvantata si fii (cu)minte

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea specifica exact cat sange? Notiunea de mult sau putin e destul de subiectiva in functie de fiecare. E o problema, rezulta ca el nu si-a facut treaba si nu ar strica o vizita la medic. Trebuie sa iti vina si menstruatia in aceasta perioada sau? Daca nu, petele maronii sunt de fapt tot sange, insa fiindca au trecut 2 zile de atunci, si-a schimbat culoarea. Vaginul trebuie sa se curete complet, de aceea inca sunt aceste scurgeri.

| anacristina2425 explică (pentru dullcat):

Menstruatia mi s-a terminat cu 2 zile inainte de dezvirginare

Menstruatia mi s-a terminat cu doua zile inainte de dezvirginare!

| dullcat a răspuns (pentru anacristina2425):

Am inteles.Sustin in continuare ca ar trebui o vizita la ginecolog. E posibil sa existe si alte scenarii care au legatura cu o problema medicala sau cu dimensiunea vaginului tau.Totusi tind sa cred ca prietenul tau e de vina. Macar a existat preludiu sau?

Da,doar ca eram foarte stresata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nașpa că prima dată ai avut parte de un băiat cretin. Trebuia sa fie altfel, dar asta. Seamana mai mult a viol ceea ce descrii. Cretinul ala a facut-o lată. Dacă nu ai fost excitata cum trebuie, nu trebuia sa il lasi sa meargă mai departe departe cu dezvirginarea. Dai viteza creștinului. Să nu rămâi cu "sechele" și să crezi că sexul nasol. Programează o vizită la ginecolog. El sau ea pot vedea in detaliu ce rană ai suferit. Eventual ceva tratament sau măcar ceva sfaturi. Ei sunt specialiștii; noi pe aici pe forum ne dăm cu părere.