| e1246222 a întrebat:

Buna ziua.
Am nevoie de un ajutor.
In luna Iunie am făcut-o cu prietenul meu protejat și cu retragere.
Menstruația trebuia sa-mi vina astăzi ca e o luna.
Nu e regulata, dar totusi sunt șanse sa fie ceva?

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa nu te stresezi de pomana-pentru ca stresul intarzie menstruatia-fii buna si fa un test de sarcina.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog sa te consulte. nu stim noi.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai daca ai ciclul de tip NEREGULAT d ece spui ca "trebuia" sa-ti vina astazi, odata ce caracteristica ciclului neregulat este sa nu vina niciodata la acelasi numar de zile, ci aleator?

Nu stiu dupa ce te orientezi tu cand spui ca "trebuia sa-ti vina" stiind clar ca ai un ciclu neregulat, care nu poate fii tinut cu masuratori de nici un fel (nici calendar si nici vreo aplicatie electronica).

Rabdare multa si intotdeauna prezervativ la sex, ca asa vei fii intotdeauna in siguranta.

| dullcat a răspuns:

Nu.Daca menstruatia nu vine regulat, e de asteptat sa intarzie.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actul sexual a fost protejat, nu sunt șanse sa fii gravida.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu e nici un risc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista intotdeauna posibilitatea de a ramane insarcinata chiar si cu metode de protectie precum retragerea si utilizarea prezervativului. Daca menstruatia nu a aparut la data asteptata, este posibil sa fie o intarziere a ciclului menstrual.
Aceasta poate fi cauzata de stres, schimbari hormonale, pierderea sau cresterea in greutate, sau alte probleme de sanatate. Pentru a fi sigura, eu zic sa iti faci un test de sarcina pentru a exclude posibilitatea unei sarcini. Daca testul este negativ si menstruatia nu apare timp de cateva saptamani, este posibil sa fie necesar sa consulți un medic pentru a investiga cauzele intarzierii menstruale.

| Sistemulxxl a răspuns:

Daca ai facut-o protejat și cu retragere este grozav si nimic rau nu o sa se intample.
Da ce nu te casatoresti sa o faci neprotejat si fara retragere?
E mai sanatos,

| e1246222 explică:

Update,am dureri de burta azi
E fix o luna de la ultima menstruație
Dar scurgere maronie
E in regula?