| unknow a întrebat:

Am nevoie de un raspuns corect, sper ca o sa poata sa ma ajute cineva. Este vorba despre o problema destul de serioasa... Daca imi incep viata sexuala de la 16 ani, o sa mi se deformesze corpul?, or sa mi se lase sanii? fundul? Nu o sa ma mai dezvolt armonios?
Multumesc anticipat. Promit fundita

9 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Numai de sex ai nevoie la 16 ani, restul e totul aranjat happy

| milan9 a răspuns:

Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu el, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", fără să-şi poţi da seama acum, vei avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care rişti să le pierzi acum"!

Sexualitatea înainte de întemeierea familiei este o adevărată condamnare a familiei viitoare. Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" familiei de mai târziu! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...

- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica nu minte... în mai mult de jumătate din cazuri, prin imoralitate, se cauzează mai târziu un divorţ, unul inevitabil! Se merită sacrificarea viitoarei căsătorii şi a viitorului soţ pentru o curvăreală de curiozitate?

| milan9 a răspuns:

Mess!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa te faci
http://4.bp.blogspot.com/......ampire.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa ti se dezvolte umerii iar bazinul va fi mai ingust decat umerii, iar la o fata, este naspa! Deci, nu te mai dezvolti armonios!
Am auzit ca se lasa sanii, cred ca e adevarat (cunosc cateva persoanebig grin).
De ce crezi ca este indicat ca la 18+ sa iti incepi viata sexuala? Pentru ca esti complet dezolvatata si pregatita, atat fizic, cat si psihic.
Mai ai si tu rabdare!

| Adelyn24 a răspuns:

O sa creasca pentru ceva timp apoi se lasa la loc! laughing si fundul si sani

| Bubu4 a răspuns:

Ideea e ca riscul sa faci cancer de col e mai ridicat ..Corpul nu se va deforma, poate doar te vei mai dezvolta putin, dar nu este neaparat.

| MSandu52 a răspuns:

Nu o sa patesti nimic iti spun eu... poti sa faci linistita ***...

| Cheloo_2706 a răspuns:

Se crede balon ea, ii intra ceva pe cur si se dezumfla