"Acum eu ce sa fac, să-l iert?"
Nu, în niciun caz.Ori aia nu îl mai vrea și tu ești păsărica de rezervă ori vrea să umble cu voi amândouă sau mai multe.
Nu, categoric nu trebuei iertat, fiindca asta nu-i dragoste, dar s-aintors la tine ca-i singur, fiindca de data asta el a fost parasit.
Niciodata sa nu dai sanse unuia care si-a batut joc de tine, niciodata, ca de nu te-a iubit prima oara nu te iubeste nici acum, doar ca nu are cu cine se distra si atunci se intoarce la proasta care-l accepta.
Prima iubire e periculoasa, mai ales daca nu iese bine. Ai sentimente puternice dar gandeste-te daca dupa 3 luni te-a inselat, ce sperante mai sunt pe viitor? Ce incredere mai poti avea intr-un om care are obiceiul sa insele. Imi amintesc la 18 ani, prima mea iubire m-a inselat, am prins-o, am iertat-o, a incercat din nou, si din nou, si telefonul bipaia pe silent cat era cu mine, poate inca nu te-ai dat cu capul destul de tare, si vrei sa il ierti, atunci iarta-l dar asuma-ti durerea ce o sa vina dupa, ca baiat bun sa se faca, nu stiu ce sa zic, cantareste tu sansele
Daca e si prima indragosteala, e si prima lectie de viata si aia ar fi sa iti construiesti principii. Si ala ar fi daca te-a tradat si se *** cu alta, nu fi tu proasta sa-l primesti inapoi. Ai putea sa il lasi sa te atinga sa te sarute sau sa faceti sex chiar daca stii ca toate astea le-a mai facut cu una pe langa tine?
DECI, PRIMUL PRINCIPIU? NU ACCEPTI INSELAREA CUIVA DUPA CE CA TE-A TRADAT.
Lasa-l sa planga si sa se puna in cur si in cap.
Educa-te de la inceput pentru ca daca tu ti minte bine principiul asta si el chiar regreta într-adevăr, tu il educi SI PE EL caci daca nu te intorci pentru ca te-a inselat, NU O SA MAI INSELE, iar tu o sa INVETI sa nu accepti "greselile" altora caci alegerea nu a fost DECIZIA ta ci a LOR, tu doar ti-ai oferit INCREDEREA SI DACA N-A RESPECTAT-O... OUTTTTT! Afara cu ei.
Vine altul mai bun. ARE BALTA PESTE!