| Sara2 a întrebat:

Am o intarziere a menstruatiei de 9 zile. Azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ. Sunt totusi 9 zile. Pot fi insarcinata? Tin sa precizez ca de 2 ani jumate folosesc metoda retragerii cu iubitul meu, dar nu am avut niciodata probleme.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Rezultatul testului de sarcina efectuat in a 9-a zi de asa zisa "intarziere" a menstruatiei poate fi considerata ca fiind valida si corecta in proportie de 98-100% insa pentru a avea GARANTIA sigura ca rezultatul este cel real/corect, testul se repeta dupa trecerea a 4-5 zile. Aproape sigur este vorba de o dereglare a ciclului menstrual care se datoreaza si se produce pe fondul unor dereglari hormonale probabil mai deosebite. Pentru a evita stresul si unele posibile ''dureri de cap'' periodice, ar fi util si indicat sa folositi Inelul cu hormoni NuvaRing ca metoda contraceptiva sigura si extrem de simpla de folosit. Multa sanatate!

| HazelEyes77 a răspuns:

Draga mea mai fa ti un test de sarcina dupa cateva zile. Nu vreau sa te sperii poate nu esti si iti intarzie din alte motive: stres, dieta drastica, dereglarii hormonale etc. Dar ca sa fii sigura. Chiar daca ati facut o mereu fara ca sa el sa ejaculeze in tine sa stii ca accidente se mai intampla si poate nu ai realizat. Ti a mai intarziat asa de mult pana acum? Daca da poate ai menstruatia neregulata.

| Sara2 explică (pentru HazelEyes77):

În decembrie am avut ultima intarziere, dar dupa 6 zile de intarziere mi-a venit. Din ianuarie pana acum a fost regulat. Dar acum nu da nici un semn

| HazelEyes77 a răspuns (pentru Sara2):

Mai asteapta cateva zile si repeta testul de sarcina... poate l ai facut prea devreme pe primul si nu a fost tocmai concludent. Vei stii sigur care e cauza intarzierii.

| sweetangels a răspuns:

Nu cred ca esti dar pe bune asa scumpe i se par prezervativele? Plus ca face mizerie & se abtine. E aiurea

| Sara2 explică (pentru sweetangels):

La început vreo 5 minute fără, apoi îşi pune prezervativul si continuam. Nu am vrut să intru în detalii atât de intime dar m-ai întrebat.

| sweetangels a răspuns (pentru Sara2):

Daca stie cum sa si-l puna e ca al doilea strat de piele, deci nu are rost sa riscati doar ca i se pare lui ca ii diminueaza din placere pentru ca nu e deloc asa! nu va mai lasati convinse de orice baietel cu hormoni prea multi "in fund".