anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua.
Am o întrebare. Am făcut sex protejat cu prietenul meu și când era să își dea drumul, am ieșit repede. După ce și-a dat drumul, am observat că era un lichid alb vâscos pe testiculul lui. Acum încercăm să ne dăm seama de unde provenea acel lichid. Ori de la mine, ori de la el. Ideea e că fix în momentul în care m-am retras, prietenul si-a dat drumul in prezervativ si acum ridicam intrebarea daca nu cumva a coborât sperma până pe testicul. Prezervativul a fost umplut cu apă, deci era safe. Să iau pilula de urgență sau nu? Eram și eu destul de excitata și mă gândesc să nu fi fost o secreție vaginală.

4 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Fericito! De la tine provine acea secretie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se poate aprecia ca cel mai probabil, in proportie de 99% acel lichid descris de tine a ajuns pe testicule din vaginul tau, fiindca in timpul sexului niste glande specializate produc acel lichid de lubrifiere. Este imposibil ca sperma ejaculata intr-un prezervativ de marimea potrivita si care a fost corect montat pe penis sa se poata scurge printre penis si prezervativ, sa treaca pe sub inelul prezervativului si sa ajunga in vagin. Mai ales daca ejacularea se produce mai inainte cu doar cateva secunde, sau chiar exact in momentul scoaterii penisului din vagin. Se pare ca nu aveti nici cea mai mica idee in privinta urmarilor extrem de nefaste si a efectelor adverse daunatoare sanatatii si activitatii hormonale din organismului femeii, pe care le provoaca hormonii sintetici existenti in acele pastile nenorocite si blestemate de a 2-a zi. Poate veti reusi sa intelegeti ca acele pastile NU pot fi folosite asa pur si simplu dupa ureche sau dupa cum il taie capul PROST, pe fiecare dintre cai care il indica sau il si folosesc. In acest caz folosirea pastilei contraceptive ar reprezenta o greseala imensa si ati da dovada de o crasa IRESPONSABILITATE. Multa sanatate!

| Necunoscut112 a răspuns:

Este secretia ta. Bănuiesc că ai văzut câteodată secretii pe chiloţi, nu? Ei bine, când faci sex se poate întâmpla ca acea secreţie să fie mai abundentă. Deci NU ai nici cel mai mic motiv de a lua pastila aia. Şi altă dată nu va mai retrageţi înainte de ejaculare, tu sau el, dacă folosiţi prezervativ.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă actul sexual a fost protejat, este nu poți fi gravida.