| Theo9898 a întrebat:

Buna ziua!
Am o intrebare buna.
Eu sunt fotbalist si fetelor le plac mult fotbalistitii. Eu am 22 de ani, nu ma grabesc in relatii. Multe fete se uita la pozele mele si ele cred ca am inaltimea de 1.80-1-85 dar de fapt am 1.70 ca Messi. De fiecare data in deplasare ba la Piatra Neamt ba la Bacau si in diferite oras reusesc sa ies cu cate o fata, cand am avut meci amical la Chisinau am reusit sa ies cu o moldoveanca, ea preuspunand ca am 1, 80 dar de fapt am 1, 70 cand am iesit la intalnire mi-a spus ca nu-i convine inaltimea, mi-a spus ca arat foarte bine, da inaltime nu.
Intrebarea mea este: De ce fetele nu accepta deloc daca baiatul este mai scund cu 10 cm?
Unchiul meu are 1.70 si sotia lui 1.78, ei s-au casatorit acum 10 ani.
Oare in ziua de azi nu mai merge deloc?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate sunt pur si simplu atrase de cei 180+?
Ai prefera ca cineva sa fie intr-o relatie cu tine si sa te mintă ca i se pare atractiva inaltimea ta?

Am vazut aici doua comentarii care zic ca fetele care vor 180+ sunt incuiate la minte.
Faptul ca ai niste preferinte si nu te bagi intr-o relatie cu oricine doar de dragul de a fi, nu inseamna ca esti incuiat.

Este bine faptul ca au fost sincere cu tine. Ca au stiut ce vor.
Nu te-au mintit ca le place inaltimea ta, pe urma sa se bage intr-o relatie numai de dragul de a fi. Adica nu te-au tinut pe loc.
Sinceritatea este un mare atuu.

Iar de ceea ce suntem atrasi (cum ar fi inaltimea) nu putem controla.
Oricat am fi judecati, nu putem decat sa me fortam ca ne place.

Eu IN NICIUN CAZ nu sustin body-shaming-ul.
Trebuie sa respectam fiecare trup, INDIFERENT de inaltime, greutate... etc

Dar nu e normal ca oamenii sa te considere incuiat la minte pentru ceva care te atrage si nu il poti controla. Cum ar fi inaltimea.
Nici tu nu ai fi intr-o relatie cu orice fată.
Asa si ele.

Dar cand vine vorba de inaltime toata lumea incepe sa judece.
De parca cei care judeca ar fi cu oricine.

Da, e naspa situatia prin care treci.
Insa am vazut o groaza de cupluri in care fata era mai inalta, iar baiatul avea si 160.
Deci sigur ai si tu sanse.
Insa sfatul meu ar fi sa nu judeci fetele care te refuza din cauza inaltimii.
Poate pur si simplu nu sunt atrase. Nu e vina lor. E bine ca sunt sincere.

Insa e plina balta de peste.
Aproape sigur o sa gasesti la un moment dat pe cineva.
Dar din cate vad inca de la inceputul intrebarii pui accent doar pe fizic.
Poate e si interiorul la mijloc.
Mintea, sufletul...
Incearca sa le dezvolti cat poti.
Asta ar trebui sa faca si cei inalti, si cei scunzi. Si toata lumea.
Corpurile oricum se degradeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte rar e inaltimea o problema intr-o chestie de genu fetele te resping pe alte criterii, dar le e mai usor sa spuna ca esti pitic decat sa ti spuna ca le plictisesti sau ca esti prost

| Cheo0S a răspuns:

Ba sa fiu sincer nu cred ca inaltimea ta e de vina la tine.
Nu te-ai gandit tu asa putintel ca de vina ar fi caracterul sau altceva? Din moment ce ai o imagine care o faci prin faptul ca mergi la concursuri si din astea, fetele alea isi formeaza o imagine asupra ta cum ca ai fi super de treaba si probabil raman dezamagite.

Asta ti-o spun nu din rautate, dar trebuie sa faci o introspectie asupra ta, tu nu faci asta, ci dea dreptul dai vina pe ele ca se uita numai la cei +180cm, sunt si care se uita dar putine, eu sincer nu am auzit o fata in viata mea sa spuna, ba nu l-am luat pe ala ca are 170.

In modul asta ajungi sa crezi ca nu e nimic ineregula cu tine ci cu ele, si nu te dezvolti pe alte aspecte.

| Den1sa a răspuns:

Nu merge pentru ca fetele care iti spun ca nu accepta aceasta inaltime sunt cam incuiate, ăstai adevarul na-i ce sa-i faci, standardele pentru fete din ziua de azi sunt: ca baiatu fa fie cu minim 20 cm mai inalt, sa mearga la sala etc. La un moment dat o sa vina si rindul tau, o sa gasesti si tu pe cineva, dar pana atunci mai uitate si tu la niste fete mai micute de statura! : )

| Den1sa a răspuns:

Daca vrei sa iti raspund la mesaj, du-te in setari si selecteaza ca sa poti primi mesaje de la toti membrii! : )

| Andresso a răspuns:

Fetele care sunt mai inalte ca tine si te resping doar pentru ca ai inaltimea mai mica sunt incuiate la minte.