| Maria221 a întrebat:

Bună ziua, am o intrebare, daca am facut sex pe 2 octombrie si a fost neprotejat dar nu a terminat in mine, menstruatia mi-a venit la timp pe 18 octombrie si a tinut undeva 6-7 zile, de atunci sex nu am mai avut. Luna viitoare adică in noiembrie mi-a venit tot la timp pe 15 si mia tinut tot atîta timp, in decebrie mi-a venit la timp pe 13 si mia tinut 4-5 zile. Luna asta in ianuarie trebuia sa-mi vina pe 10 si nu mi-a venit deja 3 zile imi intirzie.Am facut 2 teste si mi-au iesit negative primul la 2 saptamini dupa actul sexual si al doilea la 2 luni. Pot sa fiu insarcinata oare?
Va rog sa-mi raspundetiiii.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu poti fii insarcinata!

| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa producerea a 3 menstruatii care au s-au manifestat in conditii normale privind modul lor de desfasurare, este 100% IMPOSIBIL sa poata exista o sarcina. Intarziera de 3 zile din acest moment se datoreaza in mod sigur unor dereglari de natura hormonala probabil de moment de moment. Daca dupa data de 13 decembrie nu s-au produs contacte sexuale, existenta unei sarcini chiar si ipotetice se poate exclude in totalitate. Este complet inutil sa iti cheltuiesti banii pe teste de sarcina fiindca efectuarea lor este ABSOLUT sigur INUTILA deoarece intotdeauna rezultatul va fi NEGATIV. Multa sanatate!

| vocea a răspuns:

Daca ti-au iesit negativ stai calma nu esti.

| Maria221 explică (pentru vocea):

Daram facut la 2uni dupa actul sexual putea sa nu aratat corect?

Dar am facut testul la 2uni dupa actul sexual putea sa nu aratat corect?

Dar l-am facut ultimul la 2 luni, oare a arătat corect?

| Sfatuitoarea01 a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia si testele au fost negative, poti sa stai linistita, nu esti. Cel mai bine ar fi sa mergi la un control ginecologic. Bafta!

| Maria221 explică (pentru Sfatuitoarea01):

Stau cu grija de ce nu-mi vine ciclu, deja e a 3 zi de cand trebuia sa-mi vina

| Sfatuitoarea01 a răspuns (pentru Maria221):

Este posibil sa fie neregulat. Mai asteapta vreo saptamana, nu te panica inca! :*