Ce inseamna "sex uscat"? ce vrei sa spui prin asta?
Ati mimat sexul, sau chiar l-ati facut cu penetrare vaginala?
A fost fara penetrare vaginala
Sex intretinut in a 5-a zi a ''OVULATIEI''? Conform informatiilor stiintifice si a celor medicale eliberarea ovulului din foliculul ovarian se produce in decurs de circa 15 MINUTE si intregul proces al OVULATIEI se mentine si ramane viabil, pe timpul UNEI SINGURE ZILE. https://www.suntmamica.ro/preconceptie/cum-arata-in-realitate-un-ovul-6029
Fiindca este IMPOSIBIL sa fie real ceea ce ai precizat, reiese ca si formularea si oferirea unui raspuns obiectiv si CORECT devine de asemenea IMPOSIBILA. Multa sanatate!
In primul rand ala nu e sex. E petting.
In al doilea rand daca nu a ajuns sperma pe nicaieri in zona vaginului ei, nu exista risc de sarcina, logic.
E cu variante de raspuns
a) a fost totul uscat
b) mi-a data-o pe fata si a zis ca e demna de industria cosmeticelor
c)m-a scuipat @acolo jos si pe urma a inceput sa se miste ca un tap turbat
Intrebare pentru 30000 lei.
Credeam ca asta este o pagina pentru a obține putin ajutor, nu pentru a fi luat la misto
La asemenea intrebari, asemenea raspunsuri. Ia cartea de anatomie si citeste sau las-o balta cu sexul ca nu e pentru tine. Pe vremea mea copiii ca tine invatau carte si pe urma se dadeau in barci. Asa ca raspunsul tau de victima sa ti-l pui tu... pe dulap, in dormitor
Draga mea tu cum poti sa crezi ca fara penetrate vaginala poti ramane insarcinata? Cati ani ai?
Buna. O sa iti raspund eu serios. Fara mistouri.
Daca cu fost doar mangaieri si atingeri, fara penetrare, nu ai cum sa ramai insarcinata.
Prqctic spermatozoidul bqiatului nu are cum sa fecundeze ovulul tau. Ai zis ca esti in a 5-a zi de la Ovulatie. Sau ai vrut sa zici Menstruatie?
In a 5-a zo de la Ovulatie nu ai cum sa ramai insarcinata. Chiar nu ai cum
In cazul asta, cand afirmi ca fost sex FARA penetrare vaginala, cum crezi tu ca s-ar putea ramane gravida, prin telepatie?
Ca eu nu-mi explic sub nici o forma, anatomic vorbind, sa poti ramane insarcinata, daca nu a existat penetrare la sex vaginal.
Sunt socata de cat de tineri va apucati sa va jucati cu organele sexuale, fara sa aveti nici cea mai vaga idee ce faceti, cum ati putea raamne insarcinate si ce probleme ati putea avea dupa aceea.
Oare parintii aia ai vostrii unde sunt?
Cata indolenta din partea lor sa nu va supravegheze, daca nici atata lucru nu au fost capabili sa va explice... inainte sa va jucati cu organele sexuale.
Trist, foarte trist ca nici macar nu aveti curiozitatea sa cititi despre organele voastre reproducatoare, sa aflati macar locatia unde se produce sarcina si pe unde ies copii.
Pentru linistea ta sufleteasca, am sa-ti spun ca, o sarcina se poata forma numai prin sex cu penetrare vaginala. Prin sex oral (gura) si anal (anus) nu se poate ramane insarcinata!
Mutubal întreabă: