Exista o destul de mica probabilitate ca penisul lui fiind in erectie dar/insa IN PANTALONI sa fi putut apasat exact pe himenul tau si cu atata presiune/putere incat sa-i fi provocat o leziune minora o fisurare din cauza intinderii excesive a acesteia. O mai mare credibilitate ar fi aceea ca himenul tau a fost lezat chiar de acea fasie foarte ingusta de material al chilotelului tanga care ti-a intrat printre buzele/labiile mari ale "pasaricii" tale si astfel himenul sa fi fost putin atins/lezat/fisurat din cauza frecarii dintre materialul chilotelului de pielitza foarte fina a himenului tau. Ar putea fi o explicatie cu o arecare logica si posibilitate de a se intampla.
Cred ca a fost un semn... in sus
Sigur a fost un semn... pe sus
Vezi, daca stateai pe ciment nu l-ai mai fi acuzat pe organul dumnealui de agresiune!
Nu ai cum sa nu mai fii virgina, Ca sa te dezvirgineze, era necesar sa isi bage penisul in vaginul tau.Se poate sa se fi lezat sau fisurat himenul cand te-ai asezat pe organul lui genital, himenul este destul de subtire.Se prea poate ca, chilotii tai, tanga, sa fi atins si sa fi fisurat putin himenul.In rest, te poti considera virgina. Bafta!
De cred ca era pe fond emotional. Nu nu cred ca te a dezvirginat asa telepatic.
Multumesc mult pentru raspunsuri
LinxColt da sunt fata, si nu e o intrebare la vrajeala, chiar aveam nevoie de raspunsuri pentru ca eu una nu-mi explic.
multumesc tuturor pentru raspunsuri