| Daiii a întrebat:

Am o intrebare. Isi face efect pastila de a doua zi EllaOne daca iau ovule Cervucid?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Rapunsul corect la intrebarea ta este un categoric : bineinteles ca DA. Compozitia medicamentelor este 100% diferita si actioneaza in domenii total diferite.
-- Ovulul Cervugid este medicamentul folosit in tratamentul infectiilor vaginale provocate de anumite microorganisme.
-- Pastila contraceptiv/avortiva EllaOne este medicamentul care are in continutul sau hormoni care actioneaza asupra OVARULUI a carei activitate este inhibata si oprita pe o perioada de cateva zile si de asemenea cu rolul sa modifice activitatea hormonului natural progesteron, necesar pentru a se produce ovulatia.
In concluzie cele 2 medicamente au domenii de actiune cu totul diferite si ca atare : NU interactioneaza intre ele. Multa sanatate!

| Daiii explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cele doua pastiel nu interactioneaza, dar nici nu se ia Ella One sau esacppel ca pe bomboane, fiind indicata 1 singura data in viata ta sa le iei, fiindca produc dereglari hormonale majore si in timp, cancere.
Vad ca tu anul trecut ai mai luat de 2ori Ella One si Escapelle si ma intreb, de ce nu folositi prezrevativul, ca protectie, fiindca nu are nici un efcet secundar, nu produce modificari hormonale si nici cancere.
In ce priveste folosurea ovulelor cervugid, au fost luate inutil, deoarece s-a produs deja recontaminarea (infectarea) cu acelasi virus / bacterie pe care o tratai.
Medicul care ti-a prescris tratamentul cu cervugid si alte vule, ar fi trebuits a-ti spuna ca sexu este interzis pe toata perioada tratamentului, ca partnerul trebuie sa faca concomitent cu tine acelasi tratament medicamentos sau cu creme, ca sa nu se mai produca reinfectarea.

| Denisa0954 a răspuns:

Nu cred ca influențează efectul, dar atata timp cat faci tratament cu ovule nu ai voie să întretii relații sexuale

| Daiii explică (pentru Denisa0954):

Stiu, dar s-a intamplat, asta este. Eram curioasa sa stiu daca isi face efectul pastila