| Iuliabarbu a întrebat:

Buna ziua! Am o întrebare! Pe data de 20 ianuarie, eu și cu partenerul meu ne-am atins zonele intime, însă nu a existat penetrare. De atunci mie mi-a venit menstruația de in fiecare luna. Tin sa precizez că lucrul acesta s-a întâmplat înainte să-mi vina menstruație cu 4 zile. Ar exista șanse să fiu însărcinata? Am mai citit că poți fi însărcinată chiar daca ai ciclu menstrual. Sunt destul de speriata

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Da, Belara iti da acele simptome de care spui dar ar trebui ca dupa o perioada sa dispara simptomele astea suparatoare, cand se obisnuieste organismul cu nivelul diferit de hormoni.

Totusi, insarcinata chiar nu esti, poti sta linistita

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Insarcinata prin telepatie sau cum, odata ce nu a existat sex cu penetrare?
Mai copilasi, lasati joaca cu cucul erect, ca nu aveti idee ce se intampla cu el, vad ca nu ai habar nici cum poate ramane o femeie gravida.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata de tine, nu poți sa fii gravida.

| VoidEternal a răspuns:

Ai citit basme. Cine zice asta confunda alta sângerare cu menstruația. E anatomic imposibil sa ai menstruație și să fii însărcinată.

Look it up.

| Robert2526 a răspuns:

Nu, nu ai cum sa fii insarcinata.
Menstruatia peste sarcina este ceva extrem de rar, nu e cazul tau

| Iuliabarbu explică (pentru Robert2526):

Consider că nici nu eram in perioada fertila daca asta s-a întâmplat cu 3 zile de menstruația care trebuia să îmi vina. Totuși mă simt balonată și am dureri de sâni...e posibil sa fie de la anticoncepționale? Le iau de 2 luni din sfatul medicului

| Robert2526 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Da, este posibil. Ce anticonceptionale iei?

| Iuliabarbu explică (pentru Robert2526):

Belara

| Robert2526 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Da, Belara iti da acele simptome de care spui dar ar trebui ca dupa o perioada sa dispara simptomele astea suparatoare, cand se obisnuieste organismul cu nivelul diferit de hormoni.

Totusi, insarcinata chiar nu esti, poti sta linistita