| Gogoasa24 a întrebat:

am o intrebare, penisul meu nu se poate beli complet in erectie, numai cand e flasc, am fost la urolog si a zis ca dupa Paste o sa fiu operat (se taie inelul fibros). Intrebarile mele sunt: Cand se face operatia o sa fiu adormit? O sa simt dureri dupa? Si dupa cat timp pot intretine relatii sexuale? Am inteles ca o sa fiu internat 2 zile.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai de ce sa fii speriat, ca-i o interventie minora si ti se face anestezie locala.
Tu nu vei simtii nimic si nici nu vei vedea nimic, pentru ca vei fii intins pe masa, cu burta in sus.
Din atata lucru nu se moare si nici nu-i de speriat.
Este ca la dentist, doar ca nu te pune sa tii gura deschisa sa-ti scoata maseaua ci sa dai chilotul jos si sa-ti cresteze un pic penisul, evident, totul se face sub anestezie, nefiind dureros sau traumatizant!

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Interventia chirurgicala dureaza 10-15 minute si se face sub anestezie locala, dupa care poti mergi acasa, pe picioarele tale.
Nu va durea dupa aceea, dar vei simtii un pic de disconfort. Bineinteels ca poti lua niste panadol sau ce-ti prescrie medicul pentru durere, daca este nevoie.
Nu-ti fa probleme si nu-ti crea stres inutil, ca nu-i operatie chirurgicala, este doar o interventie chirurgicala minora.
Sexul se poate face dupa 2-3 saptamani, cand rana s-a cicatrizat si disconfortul dispare.

| Gogoasa24 explică (pentru Violleta2022):

Ok, si nu o sa fiu adormit? Asa pe viu sunt speriat.

| Gogoasa24 explică (pentru Violleta2022):

Ok, si inca ceva, eu am 92 de kg, trebuie sa am 70, penisul o sa fie la o marime mai mare la 70 de kg?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gogoasa24):

Pensiul nu creste si nu scade in masura, doar ca la cei grasi se afunda in grasimea din regiuena pelvica.
Da, este posibil ca slabind 22kg sa constati ca, este ma lung cu 1 cm, pentru ca vei pierde grasime si din zona pelvica, lasand penisul ceva mai vizibil.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gogoasa24):

Nu ai de ce sa fii speriat, ca-i o interventie minora si ti se face anestezie locala.
Tu nu vei simtii nimic si nici nu vei vedea nimic, pentru ca vei fii intins pe masa, cu burta in sus.
Din atata lucru nu se moare si nici nu-i de speriat.
Este ca la dentist, doar ca nu te pune sa tii gura deschisa sa-ti scoata maseaua ci sa dai chilotul jos si sa-ti cresteze un pic penisul, evident, totul se face sub anestezie, nefiind dureros sau traumatizant!

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca medicul urolog a constatat ca indepartarea fimozei se poate realizeaza prin simpla incizare a inelului fibros situat in capatul extrem al preputiului, in acel caz cel mai probabil se va evectua o anesteziere locala. Nu vei simti nici cea mai mica durere pe parcursul interventiei chirurgicale minore a carei durata va fi de doar cateva minute. In termen de 2-3 saptamani, rana se va cicatriza complet si pe urma vei putea intretine acte sexuale fara sa mai apara probleme. Multa sanatate!

| Gogoasa24 explică (pentru corbulalbrosu):

Ok, dar anestezia nu o sa fie prin injectie, nu?

| Gofigi a răspuns:

Nu te adoarme dar îți face anestezie și nu simți sex o sa faci cam după 2-3 săptămâni