Te-ai trezit din somnul de cosmar? ...cum sunt in realitate? Sa ne spui si noua!
NU CRED K E VREO PROBLEMA, .NU O SA CREASCA LA NESFARSIT, .TREBUIE SA SE OPREASCA, DAR, DE CE ESTI TU ASA DE INGRIJORAT KND PRIETENA TA NU E? LASA K SE VOR OPRI, NU S VOR FACE CAT PAMANTU, STAI LINISTIT,:p
Nu ai ce sa faci... E ceva normal... Lasa natura sa-si faca treaba. Se vor opri la un moment dat.
Daca nu e o gluma (...), iti spun doar atat: fii sigur ca se vor opri din crestere - iar reactiile tale sunt usor exagerate si disproportionate, in raport cu aspectul! Ea nu e ingrijorata? doar tu?! Apoi, cand se vor fi oprit din crescut, tu vei avea cu ce sa te joci (mai...), iar ea, cu ce sa te dezmierde!, si uite asa, toata lumea iese pe +! Pace tie!
Pupa-i de trei ori pe zi si ori se opresc din crescut ori te vei obisnui cu ei si nu o sa-ti mai para ceva ireal.
Depinde cati ani are. Daca e adolescenta, pana in 16-17 ani, e normal sa creasca. Daca nu, mergeti la un ginecolog. Ar putea avea un exces de prolactina care se poate trata.
Ehe...altul in locul tau ar fi fost fericit...cate domnisoare viseaza sa aiba sanii lui Luciu...altele dau bani grei pentru silicoane...asa ca bucura-te...ar trebui sa ai vise frumoase, nu cosmaruri...cred ca glumesti! ...si oricum, n-ai cum sa-i opresti tu din crestere!
MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI...ai vrea tu, ca prietena ta sa ai acesti, sani, pe care tu ii fabulezi...DESTEPTA-TE ROMANE, SI CULCA-TE-NAPOI...
Daca as fi baiat mi-as dori sa creasca mari de tot, cu cat mai mari cu atat mai bine, asa ca... esti norocos baiete!
Daca e asa, nu ai decat motiv de bucurie, sa fii mandru cu ea... o ajuta natura mai mult decat pe altele... dar un control nu cred ca i-ar strica, asa, ca sa fiti linistiti
desteny12 întreabă: