Da, fiindca lichidul care umezeste capul penisului pe toata durata erectiei contine spermatozoizi. Asadar, exista un risc de sarcina, cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in acre se gaseste femeia.
In contact cu aerul spermatozoizii raman activi multe ore, fara probleme.
Nu se poate sa raai insarcinata atata timp cat nu a ejaculat inauntru. Spermatozoidul moare nu e chiar asa de simplu sa ramai insarcinata in momentul in care isi da drumul in tine miliarde de spermatozoizi alearga spre ovule, in drumul lor mor dar e de-ajuns doar un singur spermatozoid ca sa poti raman insarcinata.
Nu are nici o legatura contactul cu aerul cu viata spermatozoizilor, traiesc 24H daca nu intalnesc nici un ovul pentru fecundare
Doamne feresteeee...crrezi ca au aripi sa se deplaseze prin aer? in nicin caz dar atunci cand introduce penisul iese o substanta care contine tot spermatozoizi care au rolul de lubrifiant.Depinde de organism
Andreeasim1 mai bine taci.esti elicopter rau.Nu exista nici o sansa sa ramai insarcinata daca nu a ejaculat inauntru.Nu ai de ce sa iti faci griji!
Da poti sa ramai.in contact cu aerul spermatozoizii traiesc inca 24 de ore. iar in uter pana la 6 zile.
Uca...eu cred ca tu esti mai elicopter. poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat inauntru.eu am ramas sh am vazut clar cum a ejaculat el inafara.lichidul preejaculator contine spermatozoizi sh daca esti in perioada fertila ai pus-o in fericire.am patit-o pe propria piele asa ca cei care sustin contrariul nu au idee despre ce vorbesc