| maria93 a întrebat:

am o intrebare: se poate sa ramai insarcinata daca nu a ejaculat inauntru?:-s in contact cu aerul, spermatozoizii raman activi? va rog sa-mi raspundeti, multumesc anticipat:*

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, fiindca lichidul care umezeste capul penisului pe toata durata erectiei contine spermatozoizi. Asadar, exista un risc de sarcina, cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in acre se gaseste femeia.
In contact cu aerul spermatozoizii raman activi multe ore, fara probleme.

| Derye a răspuns:

Spermatozoizii traiesc in medie 3-5 zile.

| Lora a răspuns:

Nu se poate sa raai insarcinata atata timp cat nu a ejaculat inauntru. Spermatozoidul moare nu e chiar asa de simplu sa ramai insarcinata in momentul in care isi da drumul in tine miliarde de spermatozoizi alearga spre ovule, in drumul lor mor dar e de-ajuns doar un singur spermatozoid ca sa poti raman insarcinata.

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Nu are nici o legatura contactul cu aerul cu viata spermatozoizilor, traiesc 24H daca nu intalnesc nici un ovul pentru fecundare

| andreeasim1 a răspuns:

Doamne feresteeee...crrezi ca au aripi sa se deplaseze prin aer? in nicin caz dar atunci cand introduce penisul iese o substanta care contine tot spermatozoizi care au rolul de lubrifiant.Depinde de organism

| Uca_1100 a răspuns:

Andreeasim1 mai bine taci.esti elicopter rau.Nu exista nici o sansa sa ramai insarcinata daca nu a ejaculat inauntru.Nu ai de ce sa iti faci griji!

| BOGDAN a răspuns:

Nu are nici o legatura contactul cu aerul

| ecstasy:* a răspuns:

Nu poti deoarece spermatozoizii mor in contact cu aerul

| kitten22 a răspuns:

Da poti sa ramai.in contact cu aerul spermatozoizii traiesc inca 24 de ore. iar in uter pana la 6 zile.

| kitten22 a răspuns:

Uca...eu cred ca tu esti mai elicopter. poti ramane insarcinata daca nu a ejaculat inauntru.eu am ramas sh am vazut clar cum a ejaculat el inafara.lichidul preejaculator contine spermatozoizi sh daca esti in perioada fertila ai pus-o in fericire.am patit-o pe propria piele asa ca cei care sustin contrariul nu au idee despre ce vorbesc