Du-te urgent la ginecologul care ti-a recomandat acele medicamente. Foarte frecvent ele produc doar avort incomplet si e nevoie de chiuretaj pentru a indeparta resturile de placenta din uter inainte ca ele sa determine o infectie extrem de severa. Oricum, testul de sarcina va ramane pozitiv minim 6 saptamani de la un avort.
Multumesc frumos pentru raspuns asta o sa fac cat de repede doar vreau sa va mai intreb ceva am dureri menstruale foarte mari! si zi de zi doar putin ciclu! tin sa ba anunt ca doctorul meu este in concediu pana saptamana viitoare nu stiu cum ar teb sa procedez multumesc!
Nu ai ciclu si nici dureri menstruale. Ai o sangerare de eliminare a sarcinii care poate fi normala in anumite limite. Avand dureri foarte mari, ar trebui sa mergi la urgenta pentru o consultatie ginecologica, fiindca nu poti sta pana saptamana viitoare
Multumesc frumos pentru sfaturi
Nu te poti juca cu provocarea avortului medicamentos asa de capul tau, deoarece in afara pastilelor avortive folosite, mai este nevoie de inca o substanta denumita prostaglandina a carui mod de administrare dar mai ales dozare si moment precis de administrare este stiut numai de medicul ginecolog care asista respectivul avort. Fiindca s-ar putea ca sarcina sa fi murit deja dar cu toate acestea sa nu inceapa menstruatia/expulzarea endometrului, in mod obligatoriu trebuie sa fii vazuta si consultata de catre un medic ginecolog. Multa sanatate!
Multumesc frumos tocmai ca doctorul mi-a recomandat pastile acestea si sa astept! doar ca mie foarte frica!
Medicul ginecolog trebuie sa te consulte in mod obligatoriu pentru a se convinge ca nu au ramas resturi de placenta in uter. Este datoria medicului sa se asigure si sa te asigure ca avortul este complet si nu iti este pusa viata in pericol. Multa sanatate!
Multumesc frumos asta o sa fac chiar maine! dar inca o intrebare am foarte mari dureri menstruale in cazul aceste se intamapla