Problema a fost ca nu l-a uitat pe ala, poate asa ti-a zis sau asa ai crezut tu. Totusi daca nu poti sta fara ea de ce te-ai despartit de ea? Acum ea o sa se duca la ala sa ii zica ca v-ati despartit ala o sa ii fie alaturi si cred ca se vor apropia si mai mult. Stiu ca e nasol sa o vezi ca rade cu altu pe care l-a si placut, dar nu exagera cu gelozia, nu ii interzice sa nu se vada cu alti oameni, chiar daca sunt baieti. Pana cand nu iti da semne sigure ca nu te mai vrea sau ca il vrea pe altu, nu da cu picioru. Acum e putin cam tarziu sa te mai duci la ea sa ii ceri iertare, mie cel putin nu imi place, daca i-ai dat papucii asta e, final de poveste, nu mai incerca. Dar daca iti place cu adevarat de ea si poti sa accepti faptul ca aia doi sunt amici/prieteni atunci spune-i cat ai gresit si cat de rau iti pare si ca ea e viata ta si fara ea nu poti trai. Desi eu nu as face asta niciodata.
Se pare ca inca are sentimente pentru tipul respectiv, ar trebui sa iti gasesti pe altcineva
Se pare ca gelozia ti-a intunecat ratiune. I-ai dat motive sa te paraseasca fara regrete. Acum tragi consecintele.
Nu mai contează acum dacă ai făcut bine sau nu.De acum nu mai poți avea o relație "ca înainte" cu ea.
Găsește-ți alta.
Ăsta a fost motivul pentru care te-ai despărţit de ea? Faptul că avea un prieten cu care râdea din când în când?
Acum s-a terminat. Nu mai are importanţă pentru tine relaţia lor de prietenie. Dar, după cum se pare, pe tine tot te frământă gândul că au o legătură de prietenie şi eşti foarte egoist.
Nu ai facut bine ce ai facut. era o gelozie nefondata, ei si i-a placut de el da pe tine te iubea, nu ar fi stat 1 an cu tine daca se gandea la baiatul acela. nu ii poti interzice sa tina legatura cu prieteni sau cunostinte fiindca o sa aiba consecinte grave asupra relatiei cum e desartirea asta ce s-a intamplat. increderea e bazata pe asta. nu va sufocati si nu o rupe de lume doar fiindca esti gelos, ai incredere in ea. la urma urmei despre asta e vorba intr-o relatie. nu ii puteti impune unei persoane sa rupa legatura cu oricine vreti doar fiindca nu va convine, vei deveni prea posesiv si ea prea frustrata
Ignora-i pe cei de mai sus care spun ca ai gresit. Cretinii nu pot face diferenta intre gelozia posesiva si gelozia indreptatita, pentru ca ei au auzit ca e gresit sa fii gelos si au inghitit galusca. Daca ei i-a placut de el si acum isi petrecea timpul cu el e clar ca la prima ocazie pe care ar fi avut-o (daca nu deja s-a intamplat), i-ar fi sarit in brate. In primul rand pentru ca ii placea de el si in al doilea pentru ca era fructul interzis. Ai procedat ok, nu ar trebui sa accepti ca iubita ta sa aiba in anturaj un tip pe care il place, e ca si cum ai sta cu o lumanare in mana in timp ce esti imbibat in bezina.
Doare si o sa mai doara dar ai procedat corect. Daca te intorci la ea o sa faca si mai rau, pentru ca tu vei fi cel care nu va mai avea niciun cuvant de spus in relatie. Nu esti nici primul, nici ultimul, tine capul sus si mergi mai departe.
Anonima17191 întreabă: