Wow,aceeasi problema cu a mea.Fix la fel...
Eu zic ca e doar o prietenie.
Eu zic ca nu e ceva normall... Macar daca o cunostea inainte sa te stie pe tine si era la fel o relatie stransa si apropiata cum zici tu era ceva mai ok! Dar daca o cunoscut-o dupa tine si ai zis ca se inteleg asa de bine ai de grija sa nu te lase cu ochii in soare! Eu zic ca ar trebui sa vb mai serios si cu pr ta si cu iubitul tau! Ca sa te asiguri e mai bine asa decat sa stai pe spini! Succes! Funda?
Eu zic totusi sa vorbesti cu el si daca ti-e frica ca pare ca nu ai incredere in el sa fim sinceri chiar asa e si te minti singura daca te iubeste asa cum zici va incerca sa-ti reincapete increderea dar daca el si prietena ta au ceva iti va spune sau daca e las va fi un motiv sa se desparta de tine si sa te faca sa crezi ca tu esti vinovata.doar vorbind cu el poti afla daca e ceva intre ei si asa vei afla daca te iubeste asa cum crezi tu.am trecut prin asta si vorbesc in cunostinta de cauza nu cred ca e doar o simpla prietenie ca nu poti cladi o prietenie asa peste noapte.ai grija.
Poii aii dreptate in privintaa asta! Nu e biinee ce facc eii ...In priimull randd eaaa care estee priietenaa ta ceaa mai buna si stieee cat de multt il iubestii si in al doiileaa randd ell! Tu ar trebui saaa vbb cuu eii personall si saa le spuii ca acestt lucru te deranjeazaaa! pentruu ca dee la o simplaa prieteniee se poate ajungee la cevaa mai multt! vbestee cuu eii...e cell mai biinee! Fundaaaa?
...eu nu sunt o tipa geloasa (nu i-am reprosat niciodata nimic care sa ma faca sa par geloasa), iar daca e sa vorbesc cu iubitul meu despre asta nu vreau sa ii para ca exagerez si nici sa il indepartez de mine; pentru ca daca il intreb despre asta ar parea ca nu am incredere in el...chiar nu stiu ce sa fac
In cazu tau depinde ft mult de personalitatea baiatului... daca u esti convinsa ca tine mult la tine atunci sigur nu este nimic intre el si pr ta ...in caz contrar s-ar putea sa existe ceva.
Poate el incearca sa colaboreze cu ea pentru ca nu stie cum sa actioneze in legatura cu tine sau poate o surpriza.
Pfff parerea mea este ca ar trebui sa discuti cu amandoi si sa vezi care e situatiaProbabil ca e doar o simpla prieteniesau poate ei chiar simt ceva unul pentru celalaltEu zic sa discuti cu ei si at ai sa iti dai seama de situatiesucces:X:X:*:*