Înseamnă că el nu te iubește, urmărea doar sa vadă păsărele pe gratis
Cred că mai bine renunți la "relația" asta, că dacă dintr-o prostie ii trimiți și nud, nu doar că o să te șantajeze, dar o sa te și afecteze pe tine in viitor.
Acum cum crezi.
Ai procedat bine.
Nu te mai stresa ca e suparat ala.
La varsta ta trebuie sa te axezi mai mult pe scoala si mai putin pe transmiterea unor poze cu tine topless/nud baietilor. Nu ii cunosti asa bine si nu stii ce pot face cu ele din razbunare sau amuzament.
Ai grija de tine si maturizeaza-te.
Adică și-a dat seama ca pozele nu erau cu tine? Sau de ce nu mai vb cu tine? Ai procedat corect, atâta timp cât faci ceea ce vrei tu.
Nu si-a dat seama.Dar nu înțeleg de ce ma ignora.
Nu ar avea motiv sa te ignore,daca nu și-a dat seama.
Cand un băiat primește ceea ce cere, asta il face mândru de el, ii creste increderea si e dator vandut acelei persoane... Chiar dacă nu arată. La tine e ceva ciudat. Ori și-a dat seama, ori cineva apropiat tie i-a spus. Ceva nu se leaga.
Totusi pe viitor evită să trimiți poze nud cunoscuților, celor din anturajul tau, etc. Pentru binele tau. Mai bine faci asta cu un necunoscut, care stii ca nu-ti cunoaste cercul de prieteni. Si eu ca băiat m-am ferit de fete cunoscute. Pana nu te leagă o relație stabilă evită.
Mario1996 întreabă: