| ingeras_8310 a întrebat:

Am o mare problema. Mi-am inceput viata sexuala acum 2 luni si am facut mereu doar sex protejat.Problema e ca totusi luna asta nu imi vine ciclul, si sunt disperata. Dupa al 4-lea act sexual am avut 2 zile niste scurgeri vaginale inchise la culoare. Mi-am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ.Credeti ca as putea sa fiu insarcinata? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Hmmmmmmmmm pai totusi ar trebui sati vina si eu mi-am inceput viata sexuala dar acum un an si mi-a intarziat luna care a urmat am dus lipsa de menstruatiesadsadsadnu stiu ce sa zic e normal sa nu-ti vina o luna dar 2...deja devine ingrijorator... dar depinde de organismu tausadsadsad

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata dar nici normal nu este. Du-te neaparat la ginecolog si vei afla ce se intampla cu tine. Nu amana, poate fi o problema simpla dar care neglijata sa aiba efecte grave.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Trebuie sa mergi sa vezi ce se intampla si cel care te poate ajuta sigurat e un ginecolog... nu conteaza cati ani ai, fara rusine du-te... spune-i ce s-a intamplat si o sa vezi ca va gasi un raspuns... se poate sa intarzie... insa scurgerile vaginale ma pun pe ganduri... poate ai o infectie vaginala cum ar fi: Trycomonas, Vaginita, Gonoree, sau o infectie bacteriana cu Chlamydia... pentru linistea ta mergi la medic... o sa fie cel mai bine pentru toata lumea... multa sanatate

| nicky a răspuns:

Exista posibilitatea sa-ti intarzie o luna dar depinde si ce metode de contraceptie ai folosit. Cu prezervativ se mai intampla uneori si accidente dar daca ai luat si pastile atunci nu ai de ce sa-ti faci griji. Bafta.

| yasminna a răspuns:

Singurul care te poate ajuta este medicul ginecolog.Se poate sa-ti intarzie pur si simplu iar scurgerile pot fii de la o infectie.Pentru mai multa siguranta da fuguta la ginecolog si el o sa te lamureasca si nu iti fie teama sau rusine.Multa sanatate si numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te inveti minte si-ti cumperi un prezervativ, poate doua, ce-o fi in capul vostru, scurgerea este de la inceperea activitatii sexuale.

| ingeras_8310 explică:

Multumesc tuturor pentru ajutor