Atata timp cat iubesti pe cineva nu-l poti uita.Am atatea fete la picioare dar sunt indragostit de o fata care are prieten.Pur si simplu nu mi-o poate scoate din minte dar are prieten si nu sunt genul de om care distruge relatii pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa se bage cineva in a mea!
Deci si eu am trecut prin asta. daca il iubesti spune-i si vezi ce iti spune eu spun ca ar trebui sa lupti pentru cel care il iubesti cu adevarat pentru ca dupa daca il pierzi regreti Asa mi s-a intamplat si uite inca regret Te pup:*
Dar el spune ca nu ma mai iubeste si sa il las in pace.Si imi este teama daca ar fi sa ma impac din nou cu el pentru ca e prea gelos!
Stiu cum este la mine era la fel si totusi daca il iubesti impacate cu el si impuneti si tu niste reguli totusi nu poate sa te faca pe degete cum vrea el ca daca daca e gelos nu trebuie sa mai iesi cu nici un baiat! bafta
Simplu..esti mica nu trebuia sa-ti faci o relatie serioasa de la varsta aia iesi cu fetele..lasa baietii. ai timp de ei mai tarziu
Buna.
Eu zic sa faci ceva in timp si o sa uiti de exemplu un sport sau daca nu vrei sa faci iesi pe afara cu prieteni si nu te mai gandi la el! Sau fa-ti un nou prieten!
Bafta!
Te pup!