Cu 4 zile inainte de ovulatie ste perioada foarte foarte fertila. daca dupa contactul sexual a avut o menstruatie absolut normala, atunci riscul de sarcina este foarte redus. Totusi, cred ca o consultatie ginecologica la cam 4-5 saptamani de la contactul sexual.
Nu fi atat de speriat, viata sexuala implica un risc evident ed sarcina, asa ca orice cuplu care alege sa faca sex isi asuma posibilitatea de a avea un copil. Este pretul activitatii sexuale si trebuie sa vi-l asumati cu calm si fara exagerari.
Daca i-a venit ciclul te-ai scapat de o grija. Totusi pentru a dormii linistit cumpara un test de sarcina si roaga-o sa il faca e chestie de cateva minute pana iti da rezultatul. Ai instructiunile pe cutie(trebuie sa pui pipi pe el).
Daca o faci cu 5 zile inainte de ovulatie fata poate sa ramana insarcinata! Spermatozoizii pot supravietui maxim 5 zile pana cand se elibereaza ovulul pentru a-l penetra. Daca i-a venit de ce iti mai faci griji? Dar alta data ai grija 5 zile inainte si 3 dupa ziua ovulatiei! daca ii vine normal ovulatia are loc la 16 zile din prima zi a menstruatiei
Esti sigur ca ai spermat inainte sa se rupa prezervativu? poate nici na`i apucat sa te ''aprinzi'' si s-a rupt Eu nu cred ca e insarcinata dupa cele spuse de tine,si data viitoare iti sfatuiesc sa cumperi prezervative cat mai scupe(Durex etc.), o sa dai mai multi bani pe ele dar macar placerea o sa fie dubla deoarece o sa fii relaxat ca nu se rupe Bafra, funda?
NU ca i'a venit menstruatia, nu te mai **** daca nu stii nk despre asta in afara de faptul ca se baga si se scoate!
Fai un test de sarcina, ciclul mai vine si peste sarcina! daca vi se mai intampla sa se rupa guma la farmacie cu tine sa ceri "pastila de a doua zi" in maxim 48 ore trebuie sa ia pastila! sper sa nu fie nimic ar fi cam devreme