| NeMo_5136 a întrebat:

Buna Ziua.am o mica/mare problema.am 18 ani.acum recent am facut dragoste cu o fata de 14 ani. A fost cu prezervativ.Maicasa stie ca este virgina dar are banuieli. daca o duce la ginecolog se poate afla cand a facut-o ultima data?

Răspuns Câştigător
| Alina_9354 a răspuns:

Nu cred ca poate afla cand a facut-o ultima data dar o sa afle sigur ca a facut-o si o sa-i ajunga lu maicasa! La 14 ani? Nu ti-a fost mila de copilu ala? Sau ma scuzi...mai nou asa se poarta...

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, dar se poate afla ca nu este virgina. Iar declaratia ei este absolut suficienta pentru arestarea ta.

| Libelle a răspuns:

Mai conteaza cand a facut-o ultima data?
Conteaza ca s-a intamplat lucrul asta si ca la examenul ginecologic se va vedea cu siguranta.Si depinde cat de recenta e toata treaba, pentru ca se va vedea si cu cine a facut-o.Si s-ar putea ca mamei ei sa i se para extrem de normal sa te reclame si sa intri la corupere de minori

| GuessWho_8607 a răspuns:

Vreau sa-ti spun doar un singur lucru :
-varsta ei e foarte apropiata cu PEDEAPSA...(intelegi ce vreau sa spun)

| Delire a răspuns:

Buna! nu, nu se poate spune data! dar insa poate vedea daca mai e sau nu virgina! o zi cat mai placuta

| protos87 a răspuns:

Daca a fost recent, da se poate afla cu aproximatie in functie de "ramasitele" himenului. Dar de regula vizitele la ginecolog sunt confidentiale.

| Anakatsu a răspuns:

Dap

va avea probleme grave cu mama ei din cauza ta mai bine te gandesti la ceva care ar putea sa o scape de furia maicasii laughing

| mary9014 a răspuns:

Din cate stiu se afla ca nu mai e.nu si data exactalaughing tongue

| KristenStewart a răspuns:

Buna!
Nu se poate afla cand a facut-o ultima data. Dar se poate afla ca nu mai este virgina.

| andyanimefan64 a răspuns:

Ai imbulinato! desigur ca poate!

| cristina_2572 a răspuns:

Se poate afla, dar nu cu exactitate big grin

| ioana_7027 a răspuns:

Normal ca se poate afla!

| rosario28 a răspuns:

Pai normal ca nu va afla data si ora. dar o sa vada ca nu mai e virgina si dupa parerea mea e suficient.la 14 ani. i da cashu dupa aia maicasatongue