anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
Am o nedumerire. Am fost la prietena mea acasa si dupa ce am cinat ne-am sarutat cu mult patos. Stand intisi pe pat ea se aseaza pe mine. Stand picior intre picior si sarutandu-ne am ejaculat sperma. Sarutandu-ne in continuare cam 15 min pe pantalonul meu a aparut o pata! Este posibil ca sperma sa fi patruns si prin tesatura pantalonilor sai si chiar prin chilotul sau? Mentionez ca amandoi aveam jeansi. Ai ei nu pareau uzi (erau negri). Tind sa cred ca sperma nu a trecut si prin pantalonii sai. Ar fi prea mult ca 5 ml de sperma (lichid cu vascozitate mare si format din compusi macromoleculari) sa strabata cu usurinta 2 straturi de jeansi si 2 chiloti! Dupa asta ea s-a dus la baie cu niste hartie igienica si tampon. Este posibil ca descheindu-si pantalonii, sa i-a contact si cu sperama in cantitate nesesizata, care, prin intermediul mainii, sa ajunga pe vulva (iar de aici mai departe) si sa aiba o sarcina? Va multumesc ca ati rupt din timpul d-voastra si ati citit mesajul! Astept cu nerabdare un raspuns? Va multumesc!

4 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Dupa creierasul meu nu cred ca este posibil ca acei fff mici mormoloci sa aiba asa putere sa treaca prin atatea tesaturi, faptul ca i sa udat si ei putin blugul, nu inseamna ca erau neaparat spermatozoizi ci apa, sau mucus - sperma nu este formata doar din spermatozoid si atat.

| rhea a răspuns:

Spermatozoizii tai ar fi trebuit sa fie mai ceva ca superman si spiderman la un loc. e mult prea complicata ipoteza asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa ti-a spus tie c-ar fi din cauza aia? Recomand multa atentie

| senica a răspuns:

Stati linstiti 1%sanse...