| Lonely02 a întrebat:

Buna ziua,am o nelămurire daca ma poate ajuta cineva cu răspuns!
In perioada Paștelui am avut parte de contacte sexuale *protejate* (fara nici un incident),cat si dupa Paște la câteva zile, ultima mea menstruatie a fost in martie, pe pe 26 pana pe 29, in aprilie nu mi-a venit deloc menstruația, si am deja vreo 10 zile întârziere, eu presupun** că ciclul meu este de tip regulat poate, daca imi întârzia maxim o zi sau chiar îmi venea poate puțin mai inainte cu o zi maxim, 2 in general.

Am avut săptămâna aceasta mici dureri,pe miercuri puțin mai intensificate respectiv cred ca ovare, si in zona mușchilor picioarelor dar astăzi fiins vineri si ieri joi nu am mai simțit nimic.

Se poate presupune o sarcina, atata timp cât a fost protejat?
(tin sa mai menționez si ca am niște secretii transparente mai abundente)Am 18 ani, si o sarcina ar fi o mare povara pentru mine acum, mai ales știind ca am încercat sa fac totul "cu cap"..Sunt foarte îngrijorată si un răspuns m-ar ajuta enorm!
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta iti induci singura stres, fiindca nu sunt sanse de gravidie, daca totul a fost protejat.

Oricum testul se poate face abia de maine sau poimaine, odata ce spui ca ai avut sex in jurul Pastelui, deci 16-17 aprilie?
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca testul sa fie coerct si sa prezinte situatia reala, fiindca hormoul hcg nu apare in urina mai devreme de 3 saptamani de la fecundare.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la ginecolog sa te consulte

| ania a răspuns:

Rata de protecție a prezervativului folosit corect, adică care nu s-a spat e de 99%., ca 1%pot avea scurgeri imperceptibile pe lângă. Și pentru fiul nostru cel mic de 5 ani soțul meu glumea ca ar trebui sa - i chemam de nasi pe cei de la durex. Numai un test de sarcina te poate lamuri daca ești însărcinată sai nu și evident revenirea ciclului. Ai fi mai fericita pe viitor sa trspecti planul Creatorului și sa faci sex numai după căsătorie.Atunci o sarcina neprigramat nu e o asa dr mare catastrofa. Și eu am fost foarte frustrata când a aflat de a patra sarcina dat acum ne topim toți de dragul celui mic.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca prezervativul a fost pus INAINTE sa fie introdus in vagin, si nu v-ati jucat in vagin, nici macar pentru 1 secunda fara prezervativ, atunci nu este risc de sarcina

Cred totusi ca tu ai ciclul de tip NEREGULAT, fiindca 10 zile sunt prea multe pentru un ciclu regulat.
Fa un teste de sarcina!

| Lonely02 explică (pentru Violleta2022):

Nu ne am jucat și a fost totul, absolut "curat ", dar imi e super teamă să fac un test de sarcină..desii cred ca v a iesii negativ..am anxietatea asta..plus stresul enorm pe care îl simtt

| Lonely02 explică (pentru Violleta2022):

Am observat că astăzi am avut niște dureri puțin "mai intensificate" sa zic, de ovare, oare sunt semne premenstruale?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lonely02):

In cazul asta iti induci singura stres, fiindca nu sunt sanse de gravidie, daca totul a fost protejat.

Oricum testul se poate face abia de maine sau poimaine, odata ce spui ca ai avut sex in jurul Pastelui, deci 16-17 aprilie?
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca testul sa fie coerct si sa prezinte situatia reala, fiindca hormoul hcg nu apare in urina mai devreme de 3 saptamani de la fecundare.

| dullcat a răspuns:

Buna.Prezervativele nu garanteaza protectie 100%, deci ca sa te linistesti poti face un test de sarcina.