In cazul asta iti induci singura stres, fiindca nu sunt sanse de gravidie, daca totul a fost protejat.
Oricum testul se poate face abia de maine sau poimaine, odata ce spui ca ai avut sex in jurul Pastelui, deci 16-17 aprilie?
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca testul sa fie coerct si sa prezinte situatia reala, fiindca hormoul hcg nu apare in urina mai devreme de 3 saptamani de la fecundare.
Rata de protecție a prezervativului folosit corect, adică care nu s-a spat e de 99%., ca 1%pot avea scurgeri imperceptibile pe lângă. Și pentru fiul nostru cel mic de 5 ani soțul meu glumea ca ar trebui sa - i chemam de nasi pe cei de la durex. Numai un test de sarcina te poate lamuri daca ești însărcinată sai nu și evident revenirea ciclului. Ai fi mai fericita pe viitor sa trspecti planul Creatorului și sa faci sex numai după căsătorie.Atunci o sarcina neprigramat nu e o asa dr mare catastrofa. Și eu am fost foarte frustrata când a aflat de a patra sarcina dat acum ne topim toți de dragul celui mic.
Daca prezervativul a fost pus INAINTE sa fie introdus in vagin, si nu v-ati jucat in vagin, nici macar pentru 1 secunda fara prezervativ, atunci nu este risc de sarcina
Cred totusi ca tu ai ciclul de tip NEREGULAT, fiindca 10 zile sunt prea multe pentru un ciclu regulat.
Fa un teste de sarcina!
Nu ne am jucat și a fost totul, absolut "curat ", dar imi e super teamă să fac un test de sarcină..desii cred ca v a iesii negativ..am anxietatea asta..plus stresul enorm pe care îl simtt
Am observat că astăzi am avut niște dureri puțin "mai intensificate" sa zic, de ovare, oare sunt semne premenstruale?
In cazul asta iti induci singura stres, fiindca nu sunt sanse de gravidie, daca totul a fost protejat.
Oricum testul se poate face abia de maine sau poimaine, odata ce spui ca ai avut sex in jurul Pastelui, deci 16-17 aprilie?
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca testul sa fie coerct si sa prezinte situatia reala, fiindca hormoul hcg nu apare in urina mai devreme de 3 saptamani de la fecundare.
Buna.Prezervativele nu garanteaza protectie 100%, deci ca sa te linistesti poti face un test de sarcina.