Sangerarea de care amintesti reprezinta un mod de aparare al organismului si se produce din cauza efectelor adverse care sunt provocate de hormonii sintetici din pastila Escapelle. De obicei acesta sangerare se produce dupa 4-7 zile dupa data de administrare a pastilei insa nu in toate cazurile deci nu in mod obligatoriu. Sangerarea de regula este slaba, tine cam 2-3 zile si este practic imposibil sa fie confundata cu menstruatia din cauza compozitiei, aspectului, culorii, etc. Daca momentul administrarii pastilei Escapelle a fost inntr-una dintre zilele perioadei fertile a ciclului menstrual, este posibilca dereglarea hormonala provocata in organism sa nu fie una majora si in acest caz menstruatia reala sa se porneasca la data calculata, prevazuta. Insa exista si posibilitatea ca momentul inceperii menstruatiei sa fie mult dereglat si sa inceapa chiar si cu o intarziere de peste 10-14 zile. Totul depinde de modul si de gradul de afectare a activitatii hormonale din organismul tau, ceea ce nimeni nu este in stare sa poata sa prevada. Multa sanatate!
Numai medicul tau ginecolog te poate lămurii exact după ce te vede te consultă noi aici ce sa ti spune m, nu sunte m doctori.Mergi la medicul de familie si cere i o trimitere către ginecolog. Ce varsta ai?
Ti-am explicat cat se poate de clar si precis cu cateva zile in urma ca formarea sarcinii era in proportie de 97-98% IMPOSIBILA si cu toate acestea ai folosit absolut INUTIL si cu totul IRESPONSABIL acea pastila nenorocita. ""Pastila contraceptiva de a 2-a zi NU se foloseste asa cum il taie capul prost pe fiecare, in orice moment si in orice situatie, sau ori de cate ori intretii un contact sexual neprotejat. Folosirea paastilei de a 2-a zi in acest caz ar reprezenta o crasa IRESONSABILITATE. In ziua urmatoare terminarii menstruatiei, adica in a 4-a, a 5-a, sau a 6-a zi aCICLULUI MENSTRUAL probabilitatea de a se putea forma o sarcina este extrem de mica de cel mult 1-3% in cazul in care nu a fost ejaculata si NU a ajuns SPERMA VERITABILA in vagin. Ti-am explicat in termeni stiintifici si medicali ca LICHIDUL PREEJECULATOR este steril si NU CONTINE SPERMATOZOIZI. Se pare ca nu reusesti sa intelegi explicatiile corecte in privint acelui lichid absolut inofensiv care ese produs de organism in cu totul alt scop. Multa sanatate!"" In mod absolut sigur nu reusesti sa-ti dai seama de gravitatea greselii facute si nici de "durerile de cap" ce iti vor fi pricinuite in urmatoarele mai multe luni.