Nimfomania se tine sub control la PSIHOLOG sau SEXOLOG. Nu stiu cum de nu ti-a dat prin cap pana acum.
Si sincer, ar fi cazul sa discuti problema asta cu iubita ta. Asa e corect.
Solomon 16:32 Cel încet la mânie e mai de preţ decât un viteaz, iar cel ce îşi stăpâneşte duhul este mai greţuit decât cuceritorul unei cetăţi.
Trebuie constientizata calitatea de CURAJ ale vitejilor, aceasta calitate ii ajuta sa nu traiasca timorati, nu este confortabila starea, asa ca invata sa o stapaneasca, nu lasa ca frica sa ii stapaneasca o simt atat cat este nevoie pentru a rezolva problema. Asa este si pasiunea, are paramatrul ei, restul este impatimire si timorare.
Instinctul de conservare ne spune ca trebuie sa avem grija de noi, trabuie sa respingem tot ceea ce ne este daunator. Mai spune despre conservarea speciei.
Ceea ce ne este benefic, sunt dorintele familiare, restul sunt dorinte superfluue care nu ajuta la conservarea speciei, sunt parasute sau distante care mai mult iti incalzeste scula, nu merita sa le dai valoare si autonomie.
Cred ca ai si foarte mult timp liber, altfel nu vad cum ai putea sa te mastuebezi atata...
De exemplu eu cum vin obosit de la munca nu mai am nici un chef de masturbare, am avut perioade si de 2 saptamani fara sa ma masturbez...
Eu cred ca daca ai fi foarte ocupat si concentrat pe alte lucruri, n-ai avea cum sa te gandesti/masturbezi atata...acum radem glumim dar nu te doare pla dupa atatatea numere?
Tot o fata hiperactiva sexual te poate calma, când ținuse va cere sa faci mai mult sex decat ai tu chef, cumva te vei satura, nu nu te vei mai gândi atît la sex!
Creierul este cel mai important organ sexual!
Esti nimfoman. Nu ai leac. Am avut un prieten care a lucrat in Anglia ca si curva masculina. Nu se ajunge usor acolo, dar din ce mi-a povestit a fost groaznic. Femei in varsta cu fel de fel de dorinte sado, urinari.etc 3 luni a rezistat si s-a cam saturat de pi... asta te-ar putea calma.
Sunt nimfoman corect si imi strica viata deoarece nu vreau sa fiu asa :-(.
Este o problema grava mai ales ca nu am eu control si putere de sine pentru a ma abtine de la masturbare, simt nevoia in continu.
Iar cand vine vorba de sex prefer sa imi satisfac partenerul deoarece eu oricum nu ma satisfac dupa o terminare asa ca la mine este relativ deja. Desi sincer sa fiu odata am facut sex ( dragoste daca pot sa ii spun asa ) si chiar am simtit implinirea, adica nu am mai simtit nevoia aia de terminare si sex continu pentru o perioada destul de lunga 24-48 de ore dupa care a revenit :-))))