| Suzana2 a întrebat:

am o problema. Am făcut luna trecută pe 18 o întrerupere de sarcina și a decurs totul bine. Am fost la medic după o săptămâna și mi-a spus ca totul e bine și ca se reface uterul. Aseară am avut contact sexual neprotejat și m-am speriat foarte tare și am luat la circa o ora de la contact pastila Escappel... ce credeți se poate sa fi rămas însărcinată din nou?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista posibilitatea ca dupa trecerea a numai 18 zile de la data efectuarii intreruperi de sarcina prin metoda aspiratiei, sa fi ajuns din nou in zilele primei perioade fertile de dupa avort, insa in mod real o asemenea probabilitate este destul de mica. D.p.d.v. strict teoretic se poate considera ca probabilitatea de a se fi putut forma o sarcina si astfel sa devii insarcinata ar fi fost foarte mica spre imposibila, dar aceasta posibilitate de o noua sarcina dispare definitiv din momentul administrarii pastilei Escapelle. Insa in orice caz, un astfel de comportament ilogic si irational, se poate aprecia ca fiind unul complet IRESPONSABIL Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dacă ai luat pastilă respectiva nu poți rămâne gravidă.

| Suzana2 explică (pentru Emilian65):

Da, am luat escappel la nici o ora de la contactul sexual.

| alina2k18 a răspuns:

Dar nu ai bani de prezervative sau ce?
Doar ce facusi avort acum 2 saptamani si pac iar sex neprotejat?
Ar fi culmea sa ramai din nou, tehnic nu prea se poate dupa umila mea parerewinking
De aia suntem inca in lumea a 3 a laughing

| Necunoscut112 a răspuns:

Te-ai speriat că ce? Când faci neprotejat, ai şanse să rămâi gravidă. Bineînţeles că sunt niste condiţii de îndeplinit ca sa rămâi, dar totusi, nu mai face neprotejat, e simplu. Pe prostul ala de langa tine îl doare la papuci daca ramai gravidă sau nu, el vrea doar senzaţii tari.

| Necunoscut112 a răspuns:

Pastila de a doua zi si avortul nu sunt metode contraceptive. De cat să apelezi la ele, mai bine nu mai faci sex.