Tocmai pentru ca ati facut sex inainte cu o zi ii intarzie.Dar daca nu ai ajacula in ea sigur nu e insarcina, din cate se zice inainte de ciclu cu cateva zile femeia se afla in perioada nefertile.Dar data viitoare va recomand o metoda de protectie sigura, pentru a va scapa de griji
Am vazut cv pe net numit segma care lubrifiaza penisul si contine spermatozoizi
Nu cred ca poate ramane daca tu nu ai ejaculat.atunci cand o femeie ramane insarcinata menstruatia ii vine normal, nu inceteaza.Dar pentru linistea ta ai putea sa ii cumperi un test pentru sarcina
Daca zici ca nu ai ejaculat, inseamna ca doar este doar o dereglare, dar de ce sa nu faca un test, sa fie mai sigura! sa dea Domnul sa nu fie, nu?
Ca este doar o dereglare* (suze pentru greseala)
Drailor trebuie sa stiti ca poti ramane insarcinata si de picatura de placere daca se rataceste vreun intrus. oricum aveti grija trebuie sa stii ca sunt sanse mari doar la a 14-17 zi de la prima zi de menstruatie.
Sper sa nu fie dar testul dupa cate zile il poate face? plus ca a facut-o prima data si nu o fost ceva serios mai mult o joaca nu am tinut intru-na
Poi ai trecut 3 4 zile de cand am facut si inca nu i-a venit ciclul si o doare putin sanii
00Andreea008 întreabă: